Benfica – Dortmund: Högoddsare i Champions League

Vi har precis lämnat gruppspelet, och lämnar istället plats för finalspelet. Finalspelet bjuder på minst samma kaliber av spänning som avgörandet kring vilka lag som kvalificerar sig.

I detta speltips så kommer vi att kolla närmare på matchen mellan Benfica – Borussia Dortmund. En match som vi tror många kommer att bomma. Borussia Dortmund kan verka som det bästa laget utan tvekan.

Men vad händer egentligen när de inte har samma hjälp från läktaren i form av sin gula vägg? Istället kommer de att försöka inta till ett kokande Lissabon och ställs mot en stor publikfavorit som Benfica.

Avspark: Den 14/2, kl. 20:45
Arena: Estadio Da Luz
Visas hos: ViaPlay

Benfica ger sig aldrig – 29.00 i odds

Borussia Dortmund må ställa upp med spelartrupp som är snäppet vassare än Benficas. Däremot så talas det mycket om Benficas tolfte spelare. Läktaren kommer vara extremt viktig, och kan faktiskt bära Benfica till seger.

Vi tror att det kommer att bli mycket jämnt. Benfica känner till att det egentligen är den enda chansen för de att vinna, och därmed skapa så bra förutsättningar inför returmötet som möjligt.

Benfica blickar säkert framåt i tiden, och känner till att det kommer att bli en svårare match på bortaplan. Vilket kräver att de satsar framåt när de väl har fördelen av att spela i Lissabon. När Benfica sedan sätter full fart så kan det hända mycket offensivt om inte Borussia Dortmunds backlinje är vaken.

Vi kanske inte med största säkerhet kommer att vinna detta speltips, men vi hoppas. Chansen känns ganska liten, men känns ändå rolig att krydda vår spelkupong med.

Speciellt när vi tar emot ett odds inne hos bet365 som landar på hela 29.00 x vår insats tillbaka.

Vi kommer att tippa på att Borussia Dortmund vinner första halvleken, och att sedan Benfica ska vinna den andra.

Borussia Dortmund kommer troligen satsa på att göra det där viktiga bortamålet så tidigt som möjligt. Får de in bollen först, så kommer et troligen inte sänka Benfica. Snarare tvärtom.

Sedan kommer en massiv jakt starta där de flyttar upp laget på nästan samtliga positioner från Benfica. Med hjälp av publiken så anser vi de ha goda chanser att trycka in ett, eller två mål.

Högoddsare i Champions League

Detta är den enda högoddsare som vi kommer att spela på i dessa åttondelsfinaler i Champions League.

Att vårt scenario av match ska gå är anser vi vara större än vad bet365 verkar tro. De erbjuder ett stort odds som vi direkt hugger på!

Att spela med en så kallad högoddsare är kanske inte alltid det smartaste om du vill vinna pengar. Däremot så anser vi att det är allra roligast att spela med. Det är nämligen de oddsen som kan få dig att få massor av pengar i vinster.

  • Vårt tips: Vinnare i halvtid/fulltid – Borussia Dortmund/Benfica
  • Odds: 29.00
  • Spelsida: bet365