Bayern München – Real Madrid: Bästa oddsen & bonus i Champions League

Är det en match som vi ser framemot under denna omgång i Champions League så är det matchen mellan FC Bayern Munchen och Real Madrid. Detta möte kommer minst sagt bli hett, och ännu hetare om du väljer att spela på odds, eller använder en bonus.

Genom att spela på betting inför Bayern Munchen – Real Madrid så kommer du direkt höja spänningen. Då är det mer som står på spel för dig förutom vilket av fotbollslagen som kommer vinna matchen i Champions League.

Vi kommer här att uppdatera dig med det senaste nyheterna för lagen, samt ge dig ett bettingtips att betta på.

Real Madrid i underläge?

Om vi kollar till oddsen inför kvällens match mellan FC Bayern München – Real Madrid så har vi en klar favorit. Det är Bayern München som just nu har fördel med att ha lägst odds, med andra ord det lag som förutspås ha bäst chans att vinna.

Däremot kan vi verkligen inte räkna bort Real Madrid som idag är det bästa fotbollslaget i världen, sett från rankingen som FIFA har.

Anledningen till varför oddsen är så låga på att Bayern München ska vinna matchen är av anledning av att de spelar på sin hemmaplan. Inne på Allianz Arena är det oftast Bayern München som bestämmer. Det har flera lag från tyska Bundesliga fått erfara.

Däremot är kanske inte FC Bayern München speciellt vana att det kommer såpass starkt motstånd som Real Madrid faktiskt är. Vi känner till att självförtroendet från de tyska supportrarna inte är lika högt som i vanliga fall inför kvällens stora match i Champions League.

Men klara Bayern München av att vinna på hemmaplan? Nja, vi är tveksamma. Vi känner oss mer säkra på att tippa på ett oavgjort resultat. Trots att det är ett alternativ som har mindre odds, så anser vi på Sportal att det har störst chans att inträffa.

Med tanke på att detta är första matchen mellan lagen, så tror vi att båda lagen kan vara hyfsat nöjda med ett oavgjort resultat i slutminuterna. Skulle du även vilja ha tillgång till Champions League stream , så kan vi nog hjälpa dig med även det!

  • Speltips: Matchen slutar oavgjort
  • Odds: 4.20
  • Bästa oddsen: –

Läs även om mer om returmötet och få mer odds & betting tips mellan Real Madrid – Bayern Munchen.

Bonus på Champions League

Skulle du vilja sätta en extra krydda på ditt spelande under Champions League så rekommenderar vi en bonus. En bonus är något som kommer se till att du spelar om större vinster, fast för samma insats. Det är ganska vanligt att bookmakers ser till att ladda upp sina bästa oddsbonusar online inför stora matcher i Champions League.

Det finns därför väldigt goda chanser för dig att hämta dina erbjudanden i samband med kvällens match. Det kommer troligen vara många människor i Sverige som är intresserade av att spela på betting inför FC Bayern München – Real Madrid. Se till att du har allt som krävs för att följa matchen på bästa möjliga vis.