Bayern München - Arsenal: Gunners lurar ingen!

En av de mer stjärnspäckade matcherna under åttondelsfinalerna i Champions League är Bayern München – Arsenal. Här hittar vi flera stora stjärnor som Mesut Özil, Robert Lewandowski, Alexis Sanchez, och Manuel Neuer.

Det kommer med andra ord finns mycket talang på Allianz Arena under den 15/2. Men kommer matchen att bli jämn? Nja, Bayern München har ett stort övertag, och mycket lutar mot att det är Arsenal som kommer att åka hem till England med en förlust.

Bayern München har flera gånger visat prov på att deras borg är svår att inta. Speciellt med tanke på det stora läktartryck som alltid finns till på deras hemmaplan.

Avspark: Den 15/2, kl. 20:45
Arena: Allianz Arena
Visas hos: ViaPlay

Spela på Bayern!

I vårt speltips inför Bayern München och Arsenal, så anser vi endast att det finns ett klokt beslut. Det är naturligtvis att Bayern München ska vinna, och Arsenal går poänglösa.

Arsenal har inte det som krävs för att tämja den maskinen som nästan alltid finns längst upp i tyska Bundesliga. De kommer istället att få koncentrera sig på att försvara sig, och skapa bättre förutsättningar inför returmötet.

Skulle Arsenal endast släppa in ett mål, så anser vi att hoppet ändå finns kvar för att Arsenal ska kvalificera sig från åttondelsfinalen.

Vi kommer helt enkelt att köra ett ganska säkert tips. Det ger oss visserligen inte det allra högsta eller bästa oddsen. Däremot känns det säkert att spela på Bayern München.

Skulle du inte vara helt nöjd med oddset så kan du ju alltid kombinera matchen mellan Bayern München – Arsenal med andra matcher. Då kan du skapa kombinationsspel där du samlar flera matcher på samma tipskupong.

  • Vårt tips: Bayern München vinner matchen
  • Odds: 1.45
  • Spelas hos: bet365

Välj sida med bäst odds

Det finns som bekant massor av spelsajter som du kan välja att spela odds på. Vi på Sportal har sett till att jämföra flera bookmakers här på hemsidan, och levererar sedan sjysta erbjudanden om du skulle bli medlem.

För att snabbt komma till alla våra bästa odds bonusar online så kan du bara ta dig vidare genom länken. Den kommer att ta dig till vår sida där vi samlat alla de bästa oddsbonusar som vi kan hitta bland våra bookmakers.

Glöm inte att vi bara rekommenderar bookmakers som vi tycker håller de krav som vi ställer på en bettingsida på nätet.

Se till att du gör som så många andra. Se till att du skapar ett konto hos den spelsidan med bäst odds. Välj därför alltid bet365. Där kan vi verkligen ta att snacka om stora odds med riktigt bra utbetalningar.