Bayern Leverkusen – Atletico Madrid: Enkelt för spanjorerna!

Vi tror oss redan nu har svaret på den frågan som de flesta spelare som ska tippa på matchen vill veta. Hur slutar matchen?

Vi kommer i vårt speltips att ge dig flera anledningar till varför vi kommer att tippa ganska säkert i denna match. Trots det känner vi oss hyfsade med de odds som vi lyckats att jämföra oss till.

Vi ser endast ett förnuftigt beslut, och du kan läsa om det här nedanför.

Avspark: Den 22/2-2017, kl. 20:45
Arena: BayArena
Visas hos: ViaPlay
Bäst odds: bet365

bayern leverkusen 04

Segern åker hem med till Madrid

Atletico Madrid har nackdel av bortaplan när de åker och möter Bayern Leverkusen i Tyskland. Hur mycket skada tar det på ett vanligtvis starkare Atletico Madrid? Nja, vi tror inte att det kommer påverka Atletico Madrid speciellt mycket.

Sedan flera år har många av spelarna erfarenheter av att spela turneringar ute i Europa så som Champions League eller Europa League. Denna erfarenhet tror vi kommer att lysa genom Atletico Madrid. De kommer inte alls parkera bussen, utan kommer gå fullt ut för att skapa bästa möjliga förutsättningar till returmötet.

Det innebär att de kommer att gå för att bli vinnare i matchen, och försöka styra matchen. De är farligare för Atletico Madrid om de istället skulle låta Bayern Leverkusen få alldeles för mycket att säga till om.

Det bästa för Atletico Madrid skulle vara om de redan i första matchen skulle pulverisera Bayern Leverkusen. Då slipper de tänka lika mycket på sitt returmöte som sina andra konkurrenter i La Liga har.

Vad vore egentligen vårt speltips utan en oddsjämförelse. Självklart så ser vi till att du får med dig de bästa oddsen att spela med. Just nu hittar vi de högsta oddsen på att det är Atletico Madrid som vinner över Bayern Leverkusen hos bet365.

Svår matchbild?

Vi kanske har tagit i lite med hur kaxiga och säkra vi är på att det är Atletico Madrid som kommer att vinna matchen mot Bayern Leverkusen. Det finns goda chanser för Bayern Leverkusen att både spela oavgjort eller vinna.

Däremot backar vi inte för de förutspåelser som vi nu tidigare har gett. Vi står fast vid att det är i Spanien man kommer att fira högst efter matchen.

Se till att följa den jämna matchen i Champions League. Det finns massor av fotbollstokiga människor i Europa som älskar att ta del av den fotboll som erbjuds i Europas bästa turnering.

Du kan alltid se till att streama Champions League på nätet. Det är en bra hjälp för de som vill ha tillgång till live streams i dator eller mobil.