Speltips och bäst odds på derbyt Hammarby – AIK

Under helgen spelas ett stockholmsderby mellan Hammarby och AIK. Ett derby som alltid handlar om mer än vilket lag som tar tre poäng. Vi har tagit fram bäst odds och även ett speltips att ta del av på Hammarby mot AIK.

AIK tävlar i allra högsta grad om andraplatsen i Allsvenskan men konkurrensen är tuff. Placerade ovan, innan omgång 22, är Djurgården. Hammarby härjar runt i mittenskiktet av tabellen och har gjort det under hela säsongen. Bajen mot Gnaget är en match som bjuder på en otrolig stämning och inramning där bengaler och pyroteknik inte är helt ovanligt.

Hammarby firar mål i derbyt mot AIK

  • Avspark: Söndag 10 sep, 15:00
  • Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm
  • Streama AIK – Hammarby

Speltips på Hammarby mot AIK

Derbyt är ett av Sveriges största och det kommer säkerligen vara fullsatt på Tele2 Arena i Stockholm. Rivaliteten har funnits med väldigt länge och är den största inom svensk fotboll. Vi tror på en folkfest som förhoppningsvis kan hålla en bra nivå.

Vi tror att matchen kommer till stora delar föras av AIK. De spelar ett väldigt kompakt spel och ger sina motståndare väldigt små ytor i anfallsspelet. Ett jobbigt lag att möta och AIK har släppt in minst mål av alla lag i Allsvenskan. Att förutspå ett derby genom ett speltips är ingen lätt uppgift. Men AIK har fördel trots att det är Hammarby som står som hemmalag.

De är i mycket bättre form och har topplaceringar att spela för. Hammarby har inte någon riktig möjlighet att plocka alla de poäng som krävs för att ta sig upp till en bra placering. Men som sagt, detta är en match om mer än tre poäng.

  • Vårt speltips: Över 2.5 mål i matchen
  • Odds: 2.05
  • Spelbolag: bet365

Kanske låter helt orimligt att spela på över 2.5 mål i matchen på ett lag som inte gör speciellt mycket mål och släppt in minst. Men allt är som sagt annorlunda i ett derby. Båda lagen vill att publiken ska få en så underhållande match som möjligt och kommer gå ut hårt offensivt. Det kommer med all säkerhet att luckra upp en hel del i båda lagens försvarsspel.

Vi tror att ett slutresultat som 2–1, 1–2 eller 2–2 känns mest rimligt. Därför har vi valt att spela på över 2.5 mål i matchen till oddset 2.05. Det som väntar är garanterat en spännande match i en härlig atmosfär.

Hammarby och AIK inför stockholmsderbyt

Live odds på Allsvenskan

Live odds innebär att man spelar på odds live i matchen. Om man följer derbyt och ser hur AIK har ett kraftigt övertag och det känns som att Hammarby inte kommer orka hålla emot. Då kan man spela på att exempelvis AIK gör nästa mål.

Man får helt enkelt följa sin magkänsla och kunskap när man spelar på live odds. Se bara till att man har klart för sig om hur mycket man har råd att förlora.

Utöver svenska derbyn finns det en hel del stora derbyn i Europa. Några spelar matcher under helgen bland annat kan man streama Barcelona – Espanyol. Ett stort derby som absolut inte får missas.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]