Barcelona - Eibar: Speltips & odds 13/1

Barcelona tar på söndag emot Eibar i La Liga, och ska då försöka att befästa sin serieledning. Eibar i sin tur, siktar på att ta sina första poäng mot Barcelona någonsin.

Trolig laguppställning, Barcelona

Ter Stegen
S. Roberto – Piqué – Lenglet – Alba
Arthur – Rakitic – Vidal
Messi – Suárez – Dembélé

Skador: Rafinha, Samuel Umtiti, Sergi Samper, Thomas Vermaelen
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Eibar

Riesgo
Pena – P. Oliveira – Arbilla – J. Ángel
F. Orellana – P. Diop – Jordán – Cucurella
Charles – Enrich

Skador: Ivan Ramis, Jordi Calavera, Pedro Léon
Avstängningar: –

Eibar har aldrig tagit poäng mot Barcelona

Barcelona leder i vanlig ordning La Liga, och detta med 5 poäng. Trots att man inte gjort en lika bra första halva av säsongen som man brukar, ligger man 10 poäng före underpresterande Real Madrid.

Messi fortsätter ändå att leverera, Dembélé gör sakta men säkert framsteg och Luis Suárez lever än.

Under det nya året har Barcelona bara spelat en match, vilken slutade i en 2-1-seger borta mot Getafe. En insats som inte var helt övertygande, men laget ska nog hinna komma i form inför utslagningsmatcherna i Champions League, som drar igång i slutet av februari.

Eibar tog sig upp till La Liga för första gången inför 2014-15. Sedan dess har man lyckats hålla sig kvar år efter år, och ifjol kom man så högt upp som på 10:e plats.Sedan Eibar kom upp till högsta divisionen har man mött ”Barca” 8 gånger, och varje gång har Barcelona vunnit. Eibar har åtminstone lyckats göra mål under var och en av de tre senaste mötena på Camp Nou.

Speltips & odds: Barcelona – Eibar

Vi tror naturligtvis att Barcelona vinner den här matchen. Laget är stora favoriter och det är även någonting som oddsen vittnar om – 1.11 gånger pengarna på hemmaseger. För att hitta spelvärde tittar vi därför utanför 1X2-marknaden.

Under 3,5 mål betalar hela 2.30 gånger pengarna, vilket vi tycker är ett bra odds. Det ar trots allt gjorts färre än 3,5 mål i tre av Barcelonas fyra senaste matcher, och i Eibars tre senaste.

  • Tips: Under 3,5 mål
  • Odds: 2.30, Bet365

Streama Barcelona – Eibar

För att streama Barcelona – Eibar kan vi starkt rekommendera Bet365. Där går det att titta på matchen live och du kan se din live stream från valfri plattform.

Matchen har avspark 18:30 på söndag kväll, och sändninger är givetvis direkt. Du kan dessutom koppla sändningen till din TV så att du kan titta på Barcelona – Eibar på TV. Vill du hellre se Sveriges landslg spela fotboll? Läs här om hur du kan se Sverige – Island 11 januari i fotboll.

  • Match: Barcelona – Eibar, La Liga
  • Datum & tid: Söndag 13 januari, 18:30
  • Arena: Camp Nou, Barcelona
  • Stream: Bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]