Barcelona - Chelsea: Speltips & Odds i Champions League

Då var det onsdag och det är dag två med Champions League fotboll den här veckan. Nedanför kommer vi med analyser, speltips & odds gällande Barcelona – Chelsea.

Barcelona – Chelsea

  • Matchstart: 20.45
  • Plats: Camp Nou, Barcelona
  • Liga: Champions League
  • Speltips: Barca mål i båda halvlekarna & under 5,5 kort i matchen
  • Odds: 3,74(Bet365)

Första mötet i det här dubbelmötet i Champions Leagues åttondelsfinaler slutade 1-1 på Stamford bridge. Det var en sen kvittering från katalonerna som säkrade ett bra utgångsläge inför returen. Efter slarvigt agerande i eget straffområde tog Messi(vem annars) vara på bjudningen och 1-1 var ett faktum.

Det är nog många som grämer sig i Chelsealägret då 1-0 hade varit ett drömresultat. Nu är verkligheten en annan och att ha me sig 1-1 till Camp Nou är inget bra utgångsläge. Något som som dock är positivt är spelet och formen hos Willian.

Stundals var man de klart bättre laget senast och man kan ta med sig det vidare ikväll. Förutsättningarna är enkla, man måste gör mål på Camp Nou annars är man borta. Så man kan inte bara spela defensivt men går man fram för mycket så kommer Barcelona straffa Chelsea direkt.

Barcelona kommer in till det här mötet med två raka segrar i bagaget mot Atletico Madrid och nu senast Malaga. Chelsea har två tunga förluster mot de båda Manchesterlagen och nu senast en seger mot Palace på sina senaste tre matcher.

Titta på Barcelona – Chelsea

Att titta på Barcelona – Chelsea är enkelt. Det du behöver är ett konto på Viaplay, vilket bara är några enkla steg bort. Hos Viaplay kan du titta på Champions League, Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 och mycket annat.

  • Var: Old Trafford
  • Avsparkstid: 20:45
  • Streama hos: Viaplay

Möjlig startelva Barcelona:(4-3-3)

Ter Stegen
Roberto Umtiti Pique Alba
Paulinho Raketic Busquets
Messi Suarez Dembele

Skador: Iniesta

Möjlig startelva Chelsea:(3-4-3)

Courtois
Azpilicueta Christensen Cahill
Alonso Fabregas Kante Moses
Hazard Morata Willian

Skador: Barkley, Luiz

Speltips

På förhand känns det som att vi kommer få se en matchbild där Barcelona kommer ha myckket av bollinnehavet och där Chelsea kommer ligga kompakt och slå till i omställningsspelet med Hazard och Willian i spetsen. Första matchen var jämn och jag tror inte heller de kommer sticka iväg på Camp Nou.

Barcelona är Barcelona och på hemmaplan är man otroligt bra. Ett spel multispel på Barcelona gör mål i båda halvlekarna och under 5,5 kort i matchen ger oddset 3,74 vilket kommer spelas.