Austria Wien – Roma: Toppmöte i Grupp E

Hos oss kan du läsa om våra suveräna speltips för matcher i Europa League. Vi har kollat närmare på de speltips som finns inför matchen mellan Austria Wien och Roma. Vi har då sett till att jämföra lagen och oddsen för att ge dig vårt tips.

När vi tar ut ett speltips så tar vi både hänsyn till odds och sannolikhet. Anser vi att ett lag med mindre sannolikhet att vinna matchen med ett högt odds, kan det ibland vara mer lockade än en match med högre sannolikhet och ett lägre odds.

Avspark: kl. 19:00, den 3 november
Arena: Ernst Happel Arena
Visas hos: DPlay & Bet365 (vissa länder)

Bettingtips på Austria Wien – Roma

Om du vill se till att spela på matchen i Europa League så rekommenderar vi dig först och främst jämföra lagen. Det är inte speciellt enkelt att jämföra lag som normalt sett inte brukar spela mot varandra.

Till matchen mellan Austria Wien och Roma så har vi en ny match att gå på. Förra gången lagen spelade match i Europa League så var det emot varandra. Då slutade matchen med att att båda lagen lyckades göra 3 mål var. Matchen slutade därmed oavgjort med resultatet 3-3.

Det innebar att matchen innehöll 6 mål. Det var Austria Wien som utsågs till de lag som kämpade mest. Trots ett underläge med 3-1 slutade inte Österrikarna att spela. Istället lyckades de med att klara av ett kryss på bortaplan.

Vårt tips!

Frågan är nu om de får samma chanser att ta poäng när returmötet mot Roma väntar laget. De är ett svagare lag, det vet de om. Men kan laget återigen visa prov på att de vill längre ut i Europa, än till bara ett gruppspel.

Vi gissar på att det är Roma som kommer klara en seger, trots bortaplan. Deras spel förra matchen såg många gånger lovande ut. Men tillfälligheter, och ett hårt kämpande Austria Wien lyckades då fixa ett oavgjort resultat.

Vårt speltips – Roma vinner matchen (1,60 hos Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]