Atletico Madrid – Villarreal: Speltips & stream från La Liga

Det börjar dra ihop sig ordentligt för de spanska lagen i La Liga. Det finns nu inte speciellt många poäng kvar att spela om. Det känner självklart både Atletico Madrid och Villarreal till som nu befinner sig i besvärliga lägen i La Liga.

Det är nu väldigt viktiga poäng som återstår både för Atletico Madrid och Villarreal. Lagen vill naturligtvis avsluta La Liga på bästa möjliga vis, och behöver därför alla segrar de kan få.

Detta bäddar för en minst sagt rolig och jämn match i La Liga när dessa två lagen möts. Vi har självklart uppdaterat våra läsare med de speltips som vi tror kan fungera i matchen. Dessutom har vi jämfört lite odds för att du ska hitta till bäst spelsajt för ditt tips.

atletico madrid goal

Oddsen på Villareals fördel

Det är nog väldigt många som räknar med att det är Atletico Madrid som kommer att vinna denna duell. Båda lagen hittar vi just nu som topp 5 i La Liga. Vilket innebär att det finns Europa-platser och dylikt att spela om.

Därför kommer båda dessa lag gå all in, oavsett om en liga seger är utom räckhåll. Ett lag som kan bränna mer krut i matchen är däremot Villarreal. De behöver inte lägga några andra tankar på andra turneringar så som Champions League.

Det behöver Atletico Madrid som nu är framme i semifinal i Champions League. Där möter de ännu ett lag från La Liga, nämligen deras storebror – Real Madrid.

Atletico Madrid är det laget som borde vinna när vi kollar till matchen, och jämför de olika spelartrupperna. Det är även det lag som innehar fördelen att spela inne på sin hemmaplan i Madrid. Därför är det mycket som talar för just Atletico Madrid.

Även oddsen talar för att det kommer bli seger för Atletico Madrid. Däremot så hoppas vi på att Villarreal gör en stormatch och vinner mötet. Anledningen till det är att vi kommer försöka syna en skräll i La Liga. En mindre skräll, och Villareal är det lag som vinner matchen delar ut grymt bra odds för oss.

Just nu är oddsen inne hos bet365 uppe i hela 8.50, vilket är ett odds som vi tycker är helt klart värt att satsa på.

  • Avspark: Den 24 april, kl. 21:30
  • Speltips: Villarreal vinner matchen
  • Odds: 8.50
  • Bästa oddsen: bet365

la liga stream tips

Se La Liga!

Om du vill öka spänningen i matchen utöver att spela på odds så rekommenderar vi dig även att se matchen. För att kunna streama La Liga online så kan du ta hjälp av samma sida som du kan betta hos. Genom att vara medlem inne hos bet365 så får du inte bara de bästa oddsen, utan du kommer även kunna streama en lång rad olika matcher.

Bland dessa matcher så finns La Liga för dig att välja på. Under en hel säsong så kommer bet365 att visa alla matcher från spanska La Liga. Det innebär att du som medlem kan välja och vraka mellan de live streams som finns.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]