Atlético Madrid - Real Madrid: Speltips & bäst odds på CL-semifinalen

Det är dags för säsongens sista Madrid-derby mellan två av världens bästa klubblag. Vi på sportal har letat fram de bästa oddsen och försökt förutspå hur matchen kommer att sluta. Atlético har en rejäl uppförsbacke framför sig i och med förlusten i första CL-semifinalsmatchen. Där vann Real Madrid övertygande med 3-0 efter att Ronaldo gjort ett hattrick.

Även om frågetecknena är många i Real-truppen är det ett oerhört svårt läge för Atlético. Det räcker nämligen inte att vinna matchen. Skulle Real göra ett mål måste Atlético göra fem. Så det gäller inte bara att producera framåt utan även spela med en urstark defensiv.

Att betta på matchen är väldigt enkelt och du hittar odds på allt ifrån vilka som vinner matchen till vilken spelare som gör första målet. Bet365 har en hel uppsjö av olika och spännande odds på matchen.

(Real Madrid gick vidare till final & vi har uppdaterat med ett speltips mellan Juventus – Real Madrid med bästa oddsen)

Ronaldo vs Atletico

Atlético har allt att vinna

Men det finns en liten detalj som ligger i fördel till Atlético. Nämligen att ingen räknar med att de ska ta sig ur denna knipan. Pressen är helt och hållet på Real och vi tror att ett lag som Atlético kan spela bra depsperat fotboll. Med andra ord med kniven mot strupen.

Real har länge varit ett av favoritlagen att gå hela vägen i Champions League. Och oddsen på att Real Madrid skulle spela final var även i år relativt låga. Formstarke Ronaldo som har gjort makalöst mycket mål, näramre bestämt tio stycken på elva framträdaden. Fortsätter han i samma takt blir det omöjligt för Atlético att ta sig vidare.

Att spela på matchen och följa den på live stream är underhållning i absoluta världsklass. Vi hjälper dig att hitta en live stream på Champions League: Atlético Madrid – Real Madrid.

Atlético Madrid målfirande

Vårt speltips på Champions Leauge semifinalen

Vi tror på en kamp mellan två lag som kommer att bli otroligt jämn och ett desperat Atlético som kommer bjuda på ett fartfyllt spel. Det laget som gör första målet kommer förmodligen att vinna matchen. Skulle Atlético gå upp i en 1-0 ledning kommer vi med största sannolikhet se Real Madrid parkera bussen och göra att för att inte ge något hopp åt motståndarna.

Skulle däremot Real göra första målet kan mötet bli väldigt avslaget från Atléticos sida. Med tanke på att en uppförsbacke på fem mål mot ett av världens bästa klubblag är en nästintill omöjlig uppgift.

Vårt speltips: Vinst Atlético

Odds: 2.50

Bäst odds: bet365

Vi på sportal tror att Atlético kommer äga början av matchen och gå stenhårt för att få ett tidigt ledningsmål. Ett mål som kommer sätta lite nervositet i Real-spelarna. Zidane kommer förmodligen att ha en spelplan redo om det skulle inträffa och förvänta er ett defensivt Real Madrid.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]