Atletico Madrid – Leicester: Tips på odds i Champions League

Under denna vecka så handlar det mycket om Champions League. I detta speltips så kommer vi att tippa ett av lagen Atletico Madrid eller Leicester som vinnare. Tror du att vi spelar på rättt vinnare, och där med vinner pengar på betting?

Eller tycker du att det är en bättre idé att gå emot vårt speltips i Champions League? Oavsett hur du tror att resultatet kommer bli mellan Atletico Madrid – Leicester, så skadar det inte att ta del av lite information.

I vårt betting tips så kommer vi inte bara att visa dig hur vi spelar på matchen, utan även varför som vi kommer att spela som vi gör. Vi kommer även att uppdatera dig med de odds som finns i Champions League.

leicester fotboll lag

Kan det bli seger för Atletico Madrid?

På planen kommer ikväll två taggade lag att stiga ut. Inget snack om saken. Leicester har totalt misslyckas i Premier League om vi jämför med det föregående året. Nu har de egentligen bara Champions League kvar att spela för. Något som de har lyckats mycket bra i än så länge.

På andra sidan planen så kommer Atletico Madrid att stiga ut. Ett lag som fortfarande är med i rankingslista med världens bästa fotbollslag. Vilket är ett bevis på att det spanska laget har ambitioner att ta sig vidare i Champions League, och där med slå ut Leicester.

Så vilket lag kommer att ha bäst chanser att vinna? Ett stabilt lag som jagar topplagen i La Liga, eller ett lag som kan fokusera 100% på att spela Champions League. Ja, oddsen inne hos bet365 talar sitt tydliga språk.

På matchen så kommer du att att ha riktigt bra odds på att Leicester ska gå ut och vinna matchen. Just nu har vi 3.50 som bästa odds på att Leicester kommer att vinna. Detta odds är självklart riskabelt att spela på, men kanske är det värt en chansning?

Det är Atletico Madrid som står som favoriter till att vinna matchen. Däremot ska vi försöka oss på att syna skrällen i Champions League ikväll. Därför kommer vi att lägga till Leicester som vinnare, och sedan hålla tummarna på att betting gudarna är med oss.

Vi kommer inte spela med speciellt stor insats på kvällens match, utan istället så kommer vi låta oddset göra jobbet med att dela ut en stor vinst om vårt resultat går in.

  • Speltips: Leicester kommer att vinna matchen
  • Odds: 3.50
  • Bäst odds: bet365

Kolla till returmötet & få speltips för Leicester – Atletico Madrid.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]