Atletico Madrid – FC Barcelona: Het match i La Liga

Bland topplagen i La Liga så hittar vi Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid och Sevilla. Dessa fyra lagen har skapat en slags elit i den spanska ligan. Därför är det allra roligast att se när dessa eliter ställs mot varandra.

I helgen så får du inte missa matchen mellan Atletico Madrid och FC Barcelona. Det kommer garanterat bli en jämn match mellan stora världsstjärnor i båda lagen.

Dessa båda lag, plus Sevilla och Real Madrid finns även med i Champions League. Vilket är en indikation på att spansk fotboll är riktigt het just nu, och många lag slåss om att bli störst!

FC Barcelona mer foukserade

Att det kommer bli jämt mellan Atletico Madrid och FC Barcelona är det inget snack om. Vi har svårt att riktigt kunna lista ut vem som vinner, men har en känsla på FC Barcelona. De lär slicka sina sår efter att blivit besegrade med 4-0 mot PSG i Champions League.

Det ser ljusare för Atletico Madrid i Champions League. De lyckades besegra Bayern Leverkusen med två mål.

Därför kommer Atletico Madrid mest ha Champions League i tankarna, samtidigt som FC Barcelona kan koncentrera sig mer på att komma förbi Real Madrid som just nu toppar La Liga.

Kollar vi sedan in vilket odds som erbjuds hos bet365 så blir vi ännu mer sugna över att välja FC Barcelona som vinnare i matchen mot Atletico Madrid.

  • Vårt speltips: FC Barcelona vinner
  • Odds: 2.37
  • Bäst odds: bet365

Se La Liga !

Har du ett spelkonto inne hos bet365 så kommer du att kunna streama matchen . Genom att ha ett spelkonto som är laddat så når du massor av live streams från matcher i Europa. Bet365 visar nämligen inte bara fotboll från La Liga, utan även från andra ligor. Några exempel är Serie A, tyska Bundesliga och Ligue 1. Det är perfekt om du vill se FC Barcelona live streams, eller följa något annat lag i de stora ligorna.

Att streama La Liga inne hos bet365 är självklart lagligt. Många spelare kan ibland bli tveksamma om de bryter mot någon svensk lag kring live streamad sport. Vi tycker själva att bet365 håller hög klass på den sport som de visar. Faktum är att de har sportevents hela 24 timmar med sport.

Det innebär att du kan med ett konto inne hos bet365 få tillgång till sport dygnet runt. Det låter kanske inte helt fel? Vi som älskar sport vill alltid komma åt de bästa streamsidorna som helst ger oss fotboll online.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]