Atletico Madrid - Bayern Leverkusen: Tyskt eller spanskt vidare i CL?

Som vanligt så är det stort tryck när vi uppdaterar kring matcher i Champions League. Vi tror inte att det kommer bli ett undantag när Atletico Madrid och Bayern Leverkusen spelar mot varandra.

Vi kommer här att uppdatera dig med ett speltips som vi tror på. Perfekt för dig som vi krydda till spänningen genom att vinna pengar på odds. Att kombinera Champions League med betting är verkligen något som vi rekommenderar dig som läsare. Mer spännande än så kan det knappast bli när ett avgörande i Champions League knackar på dörren.

Vi kommer även se till att du snabbt kan hitta till en live stream för matchen i Champions League. Scrolla bara ner en smula, och du kommer guidas rätt till alla Champions League live streams.

  • Avspark: Den 15/3-2017, kl. 20:45
  • Arena: Vincete Calderon
  • Visas hos: ViaPlay

Stor fördel för Atletico!

Sedan föregående matchen mellan Atletico Madrid – Bayern Leverkusen så lyckades inte Bayern Leverkusen med den viktiga uppgiften att hålla försvaret på plats. Det ledde till att Atletico Madrid fick in hela 4 mål på bortaplan.

Detta har skapat en uppförsbacke för Bayern Leverkusen som nu måste vinna med minst minst tre mål marginal, så vidare de inte lyckas att göra fler mål på bortaplan än vad Atlecto Madrid lyckades med.

Trots att det är en mindre uppförsbacke som väntar för det tyska laget, så kan vi verkligen inte räkna ut dem.

Större mirakel har naturligtvis hänt. Till exempel förra veckan då FC Barcelona lyckades med den otroligt svåra uppgiften att vinna med minst 5 mål. Matchen slutade 6-1, och är nu en oförglömlig klassisker i Champions League sammanhang.

Så hur kommer vi att väga våra odds. Kommer vi att spela på ett mer säkert resultat och höja våra insatser, eller spela på en skräll och har chansen att vinna mer pengar kontra våra insatser.

Efter att tänkt vidare på saken så kommer vi att spela på ett säkert resultat. Att bara vinna på bortaplan mot Atletico Madrid är en svår uppgift nog.

Vi kommer därför tippa på att Atletico Madrid inte kommer att bjuda in Bayern Leverkusen till några förhoppningar, utan tippar i vårt speltips att Atletico Madrid kommer att vinna matchen.

  • Vårt speltips: Atletico Madrid vinner matchen
  • Odds: 1.67
  • Bästa oddset: Unibet

Streama matcher från Champions League

Det finns ett minst lika stort intresse över att streama Champions League, som det är att spela på odds inför de heta matcherna.

Därför tipsar vi våra läsare kring direktsändningar som streamas live på nätet. När det kommer till just Champions League så är det främst inne hos ViaPlay som de erbjuder dig att se dessa matcher.

Det är inte kostnadsfritt att streama matcher från Champions League med hjälp av ViaPlay. Däremot finns det andra knep för dig att se & streama fotboll. Här inne på Sportal så kan du läsa mer om det, samt se live streams från andra sporter som kan tänkas vara intressanta i Sverige.