Arsenal – Southampton FC: Speltips för Premier League

Denna vecka domineras främst av Champions League, men trots detta så kommer en match att spelas i Premier League. Denna match kommer att gå mellan Arsenal och Southampton FC. En match som är viktigt för Arsenal som kämpar för att nå en klar Europa-plats.

Å andra sidan så har vi Southampton som ligger väldigt bekvämt i Premier League med sina förutsättningar. Southampton jagar ingen viktigare placering, samtidigt som kvalspel är långt ifrån det rödvita-laget.

Här kommer vi tippa hur det går i matchen, och hur vi kommer att spela på odds. Ta gärna hjälp av vårt speltips för att få bättre koll på kvällens match i Premier League.

arsenal southampton premier league

Kan Southampton utamana om segern?

Arsenal är på förhand det lag som vi får säga är favoriter. Deras spelartrupp innehåller betydligt fler välkända namn än deras motståndares. Dessutom så har laget lyckats bättre i Premier League, då de i skrivande stund har har en bättre placering.

Arsenal lär även vara mer sugna på att vinna matchen än ”mitten-laget” Southampton FC. Det finns en stor motivation att kunna tvåla till Manchester United och Manchester City som just nu ligger några få poäng upp i tabellen.

Southampton FC kan avancera några placeringar upp i tabellen som finns just nu, men de kan inte nå högre upp än till den åttonde platsen i Premier League. Däremot så kan de ramla ner från 10:e platsen till 15:e platsen.

Om vi kollar till lite tidigare statistik som finns för lagen så kan vi direkt dra en slutsats om att det är Arsenal som är starkast mellan dessa lag. Som exempel så har vi senaste match i FA-cupen som slutade hela 0-5 till Gunners.

Nu när Arsenal spelar på hemmaplan så finns det inget som egentligen tyder på att det ska vara Southamptom som vinner matchen. Därför kommer vi att tippa Arsenal som vinnare i vårt speltips.

  • Speltips: Arsenal vinner matchen
  • Odds: 2.05
  • Bettingsida: bet365

mål arsenal

Hur ser jag Premier League?

Så hur ska du gå till väga om du skulle vilja streama Premier League på nätet? Jo, det du kan göra är att följa vår länk. Du kan även direkt gå vidare till Viaplay som just nu erbjuder dig att se Premier League om du har ett abonnemang hos dem.

Att skapa ett konto och köpa ett abonnemang inne hos Viaplay är knappast svårt. Däremot så kommer det leda dig till massor av rolig sport som du kan se live.

Det är inte bara Premier League som du kan streama med hjälp av Viaplay. Som medlem inne hos dem så kommer du även kunna streama fotboll från Champions League, La Liga och Serie A. All denna fotboll kommer du självklart kunna se i mycket hög kvalité.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]