Anderlecht – Mainz: Europas Leagues jämnaste grupp

Alla som vill spela på matchen mellan Anderlecht och Mainz borde ta hjälp av oss. Vi har rapporterat bra speltips på matcher i Europa League tidigare. Vi tror oss ha rätt kunskaper för att tippa rätt även denna gång.

Vi tror att det kommer bli en jämn match på förhand, jämnare än vad många kanske tror i alla fall. Hela vårt speltips och odds till matchen finner du lite längre ner.

Avspark: kl. 19:00, den 3 november
Arena: Constant Vanden Stock-Stadion
Visas hos: DPlay & Bet365 (vissa länder)

Bettingtips på matchen

Det är långt ifrån en enkel match att ta sig an. Det är två väldigt jämna lag som kommer att spela i Belgien den 3 november.

Anderlecht ligger tätt med i toppen av den belgiska ligan, och har endast det smått överraskande laget Zulte Waregem över sig i tabellen. Dagsformen för laget är svår att ta tempen på. De har haft ett tight spelschema med tuffa matcher som kanske inte är fullt rättvist att utgå från.

Mainz har haft det en gnutta tuffare i sin inhemska liga – Tyska Bundesliga. Det är inte speciellt konstigt att Anderlecht har en bättre placering i deras liga. Klasskillnaden mellan belgiska ligan och Bundesliga är ganska stor.

Mainz är normalt sett ett ganska stabilt lag som ofta klarar av en placering i över delen av Bundesliga. De har nu fått chansen att återigen spela ute i Europa, och de kommer göra allt för att ta sig så långt som möjligt.

Vi tror att..

Vi tror att det är tyska Mainz som kommer åka till Belgien för att plocka hem tre poäng. Laget har stor potential att både ta sig vidare, och vinna gruppen. För att göra det så krävs en seger mot Anderlecht som lär vara deras största konkurrent till den platsen.

Förra mötet talade för vår teori om att det blir en jämn match. Vi tror däremot att det inte kommer sluta i kryss som förra matchen. Något av lagen kommer satsa på att ta hem alla poängen denna gång, och vi tror det blir Mainz som gör det.

  • Anderlecht vinner – 2.50
  • Oavgjort – 3.40
  • Mainz vinner – 2.80

Odds & streams hos Unibet

Dessa odds är hämtade från Unibet. En bettingsajt som erbjuder generösa odds på hela världens fotboll. Du kan se till att spela på odds, livebetta och t.o.m. se matcherna. Inne hos Unibet har de nämligen en streamingstjänst. Där kan du livestreama fotboll, tennis, basket, ishockey, handboll, och mycket mer.

Tyvärr streamar inte Unibet matcher från denna omgångens Europa League

Ett spelkonto inne hos Unibet öppnar många dörrar för dig. Du kan enkelt välja den sport du är intresserad av. Sedan kan du följa matcher, samtidigt som du spelar på odds. Perfekt va?

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]