Allsvenskans sista omgång – Speltips på matcher 11/11

Allsvenskan 2018 går mot sitt slut, och vi står nu inför den sista spelomgång. Kvar har vi massor av dramatik som kommer avgöras i de aboslut sista matcherna.

Inte minst så finns det fortfarande chans för IFK Norrköping att sno guldet från AIK. Utöver denna match så kommer det även Europaplatser som det ska göras upp om. Som inte detta var nog för att fylla upp din fotbollssöndag så är det även kamp i botten om en kvalplats!

Här kommer vi samla de matcher som vi främst kommer följa söndagen den 11 november, kl. 15:00

Tippa på Allsvenskan – 11 november

Här nedan följer de matcher som kommer att spelas under den 11/11, och är den sista omgången för hela Allsvenskan 2018.

Du kan rygga vårt speltips, eller välja ut vilka matcher som du vill spela på. Du bestämmer.

Östersund FK – Hammarby IF

På Jämtkraft Arena så kommer Hammarby IF för att spela till sig en Europaplats. Det som krävs för att säkra denna platsen är en seger. Skulle man förlora eller spela oavgjort så räcker det för att Malmö FF att vinna mot Elfsborg för att peta bort stockholmarna.

Trots att Östersunds FK inte har något att spela för på egen hand, så tror vi att deras tändvätska blir att förstöra för Hammarby. Vilket vi tror det kommer göra med ett kryss.

Malmö FF – Elfsborg

  • Arena: Stadion, Malmö
  • Speltips: Malmö vinner båda halvlekarna
  • Odds: 1.51

Malmö FF är det lag som har haft den helt klart bästa hösten för lagen i Allsvenskan. Vi tror man kommer köra hela vägen in kaklet och vinna den sista matchen på hemmaplan.

Det blev idag även klart att Markus Rosenberg kritat på ett nytt kontrakt. Annars hade detta vara hans allra sista match i Allsvenskan någonsin. Nu skjuts den upp ett år!

Kalmar FF – AIK

Kalmar FF har ett likadant läge som Östersunds FK. Man har som tändvätska att kunna fördärva för ett lag från Stockholm. AIK är piskade att ta poäng för att vinna SM-guld. Vi tror att Kalmar FF kommer att stå upp bra, men inte hela vägen för att stoppa ett guld för AIK.

AIK har även två tunga avstängningar på mittfältet. Enock Kofi Adu och Christoffer Olsson. Detta kan kosta mycket för AIK som nu kanske tvingas till en ny formation?

BK Häcken – IFK Norrköping

  • Arena: Bravida Arena
  • Speltips: IFK Norrköping vinner
  • Odds: 2.25

Ska IFK Norrköping ha en chans att göra upp om guldet i den sista spelomgången för Allsvenskan så krävs en vinst mot BK Häcken. Detta torr vi att IFK Norrköping kommer att greja. BK Häcken förlorade mot Hammarby senast och kommer inte ha någon chans att nå Europaplatsen.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]