Algeriet – Tunisien: Andra omgången i dödensgrupp

Skulle det vara någon grupp i de afrikanska mästerskapen som skulle vara dödens grupp så är det grupp A. Där hittar vi åtminstone två potentiella vinnare av hela turneringen, samt två andra hårda konkurrenter.

Algeriet och Tunisien är två bra lag, som har höga förväntningar på sig. De blandas ihop med Senegal och Zimbabwe som fastställer grupp A.

Kampen tror vi kommer stå mellan Tunisien och Algeriet, om vilket av dessa lag som kommer att följa med Senegal till slutspelet.

Avspark: den 19/1-2016, kl 17:00
Arena: Stade de Franceville
Visas hos: Unibet TV

Spela på odds i afrikanska mästerskapen!

Att de bästa landslagen i Afrika gör upp om att bli det bästa laget i afrikanska mästerskapen skapar massor av intressanta matcher. Detta är matcher som du både kan spela på, och streama. Detta om du är medlem inne på bäst bettingsajt.

Att vara medlem inne hos en bettingsida som inte bara erbjuder odds, utan även live streaming är perfekt. Det hjälper dig att enklare kombinera, och du kan med en och samma sajt få en perfekt upplevelse för fotboll och sport.

Unibet är en spelsajt som sänder en rad matcher från det afrikanska mästerskapet. Det finns egentligen ingen tv-kanal i Sverige som sänder matchen. Vilket innebär att det är ett perfekt tillfälle för att kombinera odds och live streams.

Det är just inne hos Unibet som vi hittar bäst utbetalning för vårt bet. Det innebär att Unibet är den sida med bästa oddsen denna gång. Därför väljer vi att logga in på vårt konto inne hos Unibet för att placera våra odds.

Läs mer om TV & odds för afrikanska mästerskapen 2017.

Speltips inför matchen

Om du vill spela på matchen mellan Tunisien – Algeriet, och behöver ett speltips? Då kan vi hjälpa dig. Vi tror oss känna till lagen tillräckligt bra för att kunna göra en bedömning, och lägga ett bra speltips inför matchen.

Vi kommer här kombinera risk med sannolikhet, och välja ett oavgjort resultat. Vi är inne i den fas av mästerskapet, då lagen kanske hellre satsar på att spela oavgjort, och förlita sig på nästkommande match.

Därför kanske båda lagen är nöjda om ett oavgjort resultat står sig fram till den 80:e minuten, vilket gynnar vårt speltips.

Lagen är mycket jämna, och visat goda kvalitéer. Främst intressant på planen är dock Riyad Mehrez (hemmahörande i Leicester City), som gjorde två mål mot Zimbabwe i deras första match i de afrikanska mästerskapen.

Vi tror att det blir oavgjort, och hämtar ut ett generöst odds hos Unibet.

  • Vårt speltips: Matchen slutar oavgjort
  • Odds hos Unibet: 3.30
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]