Alavés - Valencia: Speltips & odds 17/12

Alavés ställs emot Valencia på lördag, i en match mellan två lag som aspirerar på Europaplatserna. Läs om troliga startelvor och vårt speltips till matchen.

Trolig laguppställning, Alavés

Pacheco
Navarro – Maripán – Laguardia – Marín
Gómez – García – Pina – Jony
Calleri – Sobrino

Skador: Rodrigo Ely, Antonio Sivera (tveksam)
Avstängningar: Rubén Duarte, Mubarak Wakaso

Trolig laguppställning, Valencia

Neto
Piccini – Paulista – Garay – Lato
F. Torres – Parejo – Wass – Cheryshev
Moreno – S. Mina

Skador: Goncalo Guedes, Geoffrey Kondogbia, Francis Coquelin (tveksam)
Avstängningar: Carlos Soler, José Gayá

Alavés årets positiva överraskning

Deportivo Alavés har varit årets stora positiva överraskning i La Liga. Laget har visserligen haft en tung period på slutet av hösten, men ligger trots det på 5:e plats endast två poäng bakom Real Madrid.

Alavés svensk John Guidetti värvades in till laget i januari 2018, gavs genast nummer 10 och var tänkt som en stjärnvärvning. Guidetti gjorde dessutom en bra vår och var en starkt bidragande orsak till att laget hängde kvar i La Liga ifjol, men hösten har varit desto tyngre för anfallaren. Guidetti har under denna säsong bara startat 4 ligamatcher, och fått göra 5 inhopp. På denna speltid har det endast blivit 0 mål och 1 assist. Guidetti väntas inleda lördagens match på bänken.

Valencia har gjort en underlig säsong. Laget ligger på 8:e plats, vilket är något under förväntat. Men det som får oss att höja på ögonbrynen är deras resultatrad, 4-10-3. Hela 10 oavgjorda matcher är uppseendeväckande.

  • Match: Alavés – Valencia, La Liga
  • Datum & tid: Lördag 5 januari, 16:15
  • Arena: Mendizorrotza Stadium, Viktoria-Gasteiz
  • Stream: Bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Speltips & odds: Alavés – Valencia

Detta är en match mellan två jämna lag, och ett oavgjort resultat känns verkligen inte långt borta. Valencia har som sagt kryssat mer än hälften av sina matcher, och nästa kryss ligger nog nära.

Alavés har inte förlorat någon av sina 9 senaste hemmamatcher, men Valencia är samtidigt i grunden ett starkare lag än Alavés. Dessutom har Valencia 5 raka matcher utan seger. Vi går för krysset, till hela 3.30 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 3.30, Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]