Ajax - FC Köpenhamn: Vem går vidare i Europa League?

Matchen mellan Ajax – FC Köpenhamn är en mycket öppen historia. Förra matchen slutade 2-1 till FCKs fördel, och nu krävs det att Ajax vinner matchen för att holländarna ska ta sig vidare. En enligt oss mycket svår match att tippa!

Att matchen känns svår att spela på är inget som vi skräms av. Trots detta så kommer vi att slänga in pengar på det lag som vi tror tar sig vidare. Vi kommer även att publicera ett speltips som du kan ta hjälp av.

Perfekt för dig som vill spela på matchen, men ännu inte riktigt har bestämt dig för vilket lag som du tror mest på. Oavsett om du håller med oss, eller inte så kan ett speltips hjälpa dig att få en bild över hur matchen kan se ut!

  • Avspark: Den 16/3-2017, kl.
  • Arena: Amsterdam ArenA
  • Visas hos: Eurosport 2

Det lutar mot Ajax!

Inför returmötet är det många danskar som är förväntansfull. FC Köpenhamn lyckades med den viktiga uppgiften att bärga hem en seger. Nu är det upp till Ajax att göra samma sak om de inte vill bli utslagna från Europa League.

Det bäddar för en otroligt intressant match som vi anser vara den hetaste och jämnaste för denna omgång i Europa League. Vid sidan av denna match så spelar även Manchester United mot Rostov som lär bli en konkurrent till denna match gällande TV-publik.

Vi har inte riktigt bestämt oss vilken match som vi kommer att streama från Europa League ikväll. Däremot står det klart att vi kommer att spela på båda matcherna.

Vårt speltips kommer att vara till fördel för Ajax. Vi tror att holländarna har en större chans att vinna än FC Köpenhamn. Anledningen till det är deras spelartrupp. Till skillnad mot FC Köpenhamn så är Ajax trupp mer bekostad.

Dessutom så vet Ajax vad som gäller för att gå vidare. Därför kan de enbart fokusera på att vinna matchen och trycka det mesta framåt. FC Köpenhamn har nog lite svårare att bestämma sig för en taktik för matchen. Ska man hålla tätt bakåt, eller försöka gå fram och hota Ajax genom att avgöra det hela på egen hand.

  • Vårt speltips: FC Köpenhamn vinner matchen
  • Odds: 1.45
  • Bästa oddsen: bet365

Svenska spelare från landslaget!

FC Köpenhamn har idag en mindre bra trupp i jämförelse med Ajax, trots att den består av flera svenska spelare som Robin Olsen, Erik Johansson, och Ludwig Augustinsson. Det är inte helt ovanligt att vi ser dessa spelare när vi ska streama Sverige landslag.

Att FC Köpenhamn har flera svenska landslagsspelare behöver inte innebära att de kommer att rädda FC Köpenhamn. Även i Ajax så hittar vi spelare som till vardags spelar i olika landslag runt om i hela världen. Däremot är det en bekräftelse på att matchen kommer att göras upp mellan två mycket starka lag som har sina viktiga nyckelspelare.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]