Ajax - Celta de Vigo: Tuff match på Amsterdam Arena

Europa League är en rolig turnering där vi kan se mindre lag från mindre ligor bjuda på riktigt bra spel. En av de mer intressanta matcherna som spelas den 3 november är matchen mellan Ajax och Celta de Vigo.

Det är ingen enkel match att spela på. Hos de allra flest bettingsidor så erbjuder de lägst odds på Ajax, men är matchen verkligen så säker?

Avspark: den 3 november, kl 21:05
Arena: Amsterdam Arena
Visas hos: DPlay & Bet365 (i vissa länder)

Tips på odds för matchen

När vi jämför de båda lagen så ser vi flera stora skillnader. Ajax är ett mycket ungt lag, med framförallt mycket fart framåt. Celta de Vigo är istället ett lag med en betydlig högre medelålder. I Ajax är man i snitt 23,5 år. Samtidigt som man är 27,6 år i Celta de Vigo.

Åldern har tidigare visat sig vara avgörande. Ett ungt lag har som tidigare nämnt mer fart och vilja. Ett äldre lag har istället en rutin av både stora matcher i ligan och Europeiska mästerskap.

Det är helt enkelt gammalt mot ungt mycket av denna match kommer handla om. Frågan är bara vem som drar det längsta strået?

Vårt tips och pengar kommer denna gång att satsas på Ajax. Det är ingen tvekan om att Ajax har mest att vinna. Ajax är ett lag som är besvikna efter att ha missat Champions League, och är ett fotbollslag som hör hemma i fotbollens finrum.

Ajax har även fördel av hemmaplan. En viktig faktor, speciellt i Holland. Publiktrycket till matchen förväntas som vanligt att bli stort.

Många i Holland håller Ajax mycket kärt om hjärtat och kommer därför försöka lyfta hela laget mot seger. I Holland är verkligen publiken en tolfte spelare.

Bäst odds hos Unibet

I skrivande stund så är det Unibet som erhåller de absolut bästa oddsen för att Ajax ska vinna. Vi går direkt till deras bettingtjänst och lägger våra pengar på en seger till Ajax.

Därmed hämtar vi ut ett odds som ger oss 1,92 x. Nedan har vi samlat alla odds från matchen mellan Ajax – Celta de Vigo den 3 november i Europa League.

  • Ajax vinner – 1,92
  • Oavgjort – 3,45
  • Celta de Vigo – 4,00

Streama fotboll hos Unibet

Som spelare så kan du välja att samla ditt spelande, samt livestreama fotboll. Hos Unibet så kan du med ett spelkonto både streama fotboll, samt spela på odds & liveodds. Att ha möjlighet att följa sina matcher live, samtidigt som du kan betta på dem är fantastiskt.

Observera att Unibet dessvärre inte har rättigheterna att visa Europa League i Sverige.

Med möjligheten att streama matcher du tippat på, så ökar spänningen avsevärt. Du kan på ett bättre sätt följa utvecklingen i matchen, och skapa en egen bild om vem du tror kommer att vinna matchen som du följer.