AIK – GAIS: Storstadsrivalitet i cupen!

Det är i vanlig ordning mycket intresse kring en match som spelas mellan ett lag från Stockholm och en från Göteborg. Både GAIS och AIK är två klubbar som är kända för att ha en bra läktare som kan hjälpa laget att få krafter.

Vi kommer här hjälpa dig med ett speltips inför matchen. Det underlättar för dig som vill öka nerverna inför premiären och samtidigt vill vinna pengar. Vi brukar hålla rätt okej speltips när det kommer till odds inför fotboll.

Därför tror vi att vi även kan förutspå resultatet mellan AIK – GAIS och där med vinna våra pengar. Läs gärna vidare, och jämför de odds som finns hos oss!

Avspark: Den 19/2-2017, kl. 14:00
Arena: Skytteholms IP
Visas hos: CMore
Bäst odds: bet365

Kan nerver spöka till det för AIK?

Det kommer säkert vara mycket folk på plats när AIK tar emot GAIS på Skytteholms IP. Den svenska cupen är kanske inte lika prioriterad som matcher i Allsvenskan. Däremot är det många som är ute efter att vinna cupen. Det handlar dels om prestige, men även om det fina pris som ges till vinnaren.

En vinst i cupen innebär en plats ut i Europa-kval. Där kan laget få tävla om att spela i turneringar ute med andra europeiska lag. Något som ger laget ett ökat rykte och mer pengar på banken.

Både AIK och GAIS är klubbar som har förutsättningar att storsatsa. AIK har i skrivande stund ett mycket bättre läge då de befinner sig i Allsvenskan. GAIS som just nu ligger kvar i Superettan har ovanligt mycket fans, och sponsorer som fortsätter att satsa på laget år efter år.

Matchen kommer att bli svår för GAIS. De kommer till Skytteholms IP med en svagare trupp som känns uträknad. De kommer säkert att bjuda upp till kamp under matchens första period. Vår gissning är dock att AIK gör det som krävs för att vinna.

Under 90 minuter så kommer inte GAIS försvar att palla med det tryck som kommer att finns från 08:orna. De kommer därför att vara tvungna att ge sig tror vi. Vårt speltips inför AIK – GAIS kommer därför att bli en 1:a.

Vårt tips delar inte ut speciellt bra i odds. Därför rekommenderar vi dig att kombinera matchen med en eller två andra. Det är perfekt att komma upp i odds när du lägger till ”enkla” matcher som denna i din spelkupong.

Odds hos bet365

Det är inne hos bet365 som vi kommer att lägga våra odds under uppstarten av svenska cupen 2017. Efter att ha gjort en del jämförelser mellan spelsidor med matcher från svenskan cupen så anser vi att det är bet365 som generellt håller bäst odds.

Det kommer knappast som chock att det är just bet365 som erbjuder nätets bästa odds på svensk fotboll. Under många år så har bet365 sett till att vara en gigant genom att satsa på de högsta oddsen för de matcher som varit mest intressanta för de spelare som de har.

Kanske är det därför bet365 är världens största bettingsida?

Oddsen som i får ut genom att ta AIK som vinnare är 1.25 hos bet365.