AIK - Dalkurd: Live stream, speltips & laguppställning

På Friends Arena ska AIK ta emot nykomlingarna Dalkurd, i en på förhand riktigt intressant match.

  • Match: AIK – Dalkurd, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 2 april, kl. 15:00
  • Arena: Jämtkraft Arena, Östersund
  • Streama Allsvenskan

AIK har storsatsat inför denna säsong. Den ena storvärvningen efter den andra har anlänt till klubben, och när AIK nu stängt sitt transferfönster sitter man där med värvningar av namn som Joel Ekstrand, Alexander Milosevic, Enoch Kofi Adu, Nabil Bahoui, Tarik Elyounoussi och Stefan Silva. Sex riktiga klassförvärv alltså.

Men spelarna ska bli ett lag, och det är där AIK nu står. I Svenska Cupen imponerade man inte, och nu är det upp till bevis när Allsvenskan drar igång. Med alla dessa värvningar kommer det inte att dröja länge innan det blåser i Stockholmsklubben, om resultaten inte skulle gå deras väg.

Dalkurd FF har gjort en hisnande resa genom seriesystemet, och efter att ha bildats 2005 har man tagit sig hela vägen från Division 7 upp till Allsvenskan. Nykomlingen har tappat målskytten Richard Yarsuvat, och har istället ersatt med Mohamed Buya Turay från AFC Eskilstuna. Laget kommer även att hoppas på att Younes Bnou Marzouk, marockansk anfallare värvad från FC Lugano, gör bra ifrån sig. Bnou Marzouk tillhörde Juventus akademi som ung.

Trolig laguppställning, AIK

Linnér
Hauksson – Karlsson – Milosevic
Lundström – Bahoui – Yasin – Olsson – Lindqvist
Goitom – Elyounoussi

Trolig laguppställning, Dalkurd

Demircan
Löfqvist – Ceesay – Jasarevic
Rashidi – Ahmed – Amin – Strand
Lawan – Buya Turay – Sugita

Speltips

AIK har en vana av att göra relativt svaga öppningsmatcher i Allsvenskan, som ofta slutar i ett målfattigt kryss. Lagets spel har dessutom knappast sett lysande ut i Svenska Cupen, och vi tror att vi kan få se ett blekt AIK, där lagets alla nya ansikten inte är samspelta.

Vi tror att möjligheten till att det blir få mål i matchen är stor, och spelar under 2,5 mål i matchen till oddset 1.70 gånger pengarna på Bet365.

Resterande matcher i omgång 1, Allsvenskan 2018

1 april

15:00: Hammarby – Sirius

15:00: Häcken – Kalmar

17:30: Östersund – Djurgården

17:30: Trelleborg – IFK Göteborg

2 april

15:00: Norrköping – Brommapojkarna

17:30: Sundsvall – Örebro

17:30: Elfsborg – Malmö

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]