Ahletic Bilbao – Genk: Bilbao illa ute i Europa League

Många fans, och experter hade nog trott att Athletic Bilbao skulle haft ett bättre utgångsläge än de har. Just nu ligger laget sist i gruppen med endast en seger. Denna seger lyckades Athlectic Bilbao ta emot SK Rapid Wien.

Genk har däremot haft en bättre resa i Europa League så här långt. Laget från Belgien har lyckats att ta ledningen i gruppen med två poängs marginal till tvåan. Ett revanschsuget Athlectic Bilbao mot ett skickligt Genk. Det ger oss riktigt roliga och bra förutsättningar inför matchen.

Avspark: kl. 19:00, den 3 november
Arena: San Mames
Visas hos: DPlay & Unibet (vissa länder)

Vårt speltips på matchen

Om du är intresserad av att betta på matchen mellan Atlethic Bilbao och Genk så ger vi dig här ett speltips. Det är grundat utifrån hur vi själva kommer att lägga våra pengar på matchens odds.

Först och främst så kan vi se direkt att båda lagen lagt sig i tabellens mittersta skikt i deras inhemska ligor. Athletic Bilbao har däremot en något hårdare konkurrens i spanska La Liga. Inget av lagen har hur som helst imponerat såhär långt i serien.

Ännu sämre har det gått för Atlethic Bilbao i Europa League, som naturligtvis siktade på att leda deras grupp efter halva gruppspelet avverkat. Genk har däremot lyckats bättre genom att tagit två av tre möjliga segrar

Förra matchen som spelades mellan lagen är mycket färsk. Då vann Genk med 2-0 på hemmaplan. Nu vänder spelschemat och Atlethic Bilbao är det lag som har fördel av hemmapubliken och kortare resa.

Vi tror Atlethic Bilbao har det som krävs för att ta sig i kragen och börja producera poäng i Europa League. Trots att Genk är ett starkt lag ute i Europa, så tror vi att spanjorerna vinner på deras hemmaarena – San Mames.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]