AFC United – Örebro SK: Tips inom odds & betting

Att Allsvenskan 2017 har dragit igång är något som många i Sverige känner till. Det är därför många som har börjat fila på vilka odds de ska välja inför de första omgångarna. Här kommer vi ge dig ett speltips inför AFC United från Eskilstuna mot Örebro SK.

Vi kommer inte bara ge dig ett tips på om hur vi kommer att betta i Allsvenskan. Vi kommer även se till att du kan se lite odds från matchen. Det tror vi är hjälp nog för att du ska besluta dig för vilket av lagen AFC United – ÖSK som vinner helgens match i Allsvenskan.

Ett bettingtips skadar aldrig att läsa, oavsett om du håller med eller inte. Ett speltips kan nämligen hjälpa dig att få bättre överblick och förutsättningar inför matchen.

Vilket lag vinner matchen?

Som vi tidigare har nämnt så är det lite mer klurigt att spela på odds under Allsvenskans första omgångar. Det är svårt att veta exakt vilken nivå lagen ligger på. Att det är svårt att tippa matcher i Allsvenskan innebär inte samma sak som att det är omöjligt.

Dessutom så brukar det alltid finnas mycket utrymme för att lagen skrällar. Skulle du lyckas att syna dessa skrällar så kommer du att bli belönad med betydligt större vinster. De odds som finns på att en skräll ska gå in är mycket högre än oddsen för att det mest troliga resutlatet går in.

Det finns däremot ingen skräll att tippa på mellan AFC Eskilstuna – Örebro SK. Lagen är på förhand ganska jämna, men visst har vi våra aningar om vilket lag som plockar hem segern.

När vi kollar till oddsen inför matchen så blir vi ännu mer säkra på vårt speltips i Allsvenskan.

Oddsen är nämligen högst på att det kommer bli ett oavgjort resultat. Det är nämligen det alternativ som vi tror kommer att inträffa i matchen mellan AFC United – ÖSK. Om ett oavgjort resultat skulle gälla med 10-20 minuter kvar av matchen så tror vi att båda lagen är ganska nöjda, och har inget emot att dela på poängen.

Att spela på ett oavgjort resultat är inget som vi brukar göra. Däremot är denna match så jämn att vi inte känner att något annat alternativ känns värt att spela på. Speciellt inte med tanke på att vi får bäst odds hos bet365 om vi väljer oavgjort mellan AFC United – Örebro SK.

  • Speltips: Matchen slutar oavgjort
  • Odds: 3.30
  • Bästa oddsen: bet365

Spela på fotboll

Om du letar efter en betting sida med bäst odds så tipsar vi alltid om bet365. Det är en bookmaker som har lagt mycket kraft på att erbjuda så bra odds som möjligt på fotboll.

Det innebär att du kan lägga dina fotbollsspel online med det högsta oddset.

Det är många i Sverige som ofta är på jakt efter en sida som kan erbjuda de att vinna mer pengar. Det finns egentligen aldrig någon nackdel att spela på så bra odds som möjligt. Den enda skillnaden är nämligen att din vinst kommer att bli större.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]