AC Sparta Prag – Southampton FC: Gruppfinal i Europa Leagues grupp K väntar

Med endast två omgångar kvar att spela, så står det mellan AC Sparta Prag och Southampton om vem som ska vinna deras grupp. En vinst i gruppen leder normalt sett bättre motstånd i slutspelet av Europa League.

Senaste gången dessa två lag drabbades samman vara tidigare i höst. Den 15 september vann Southampton med 3-0. Då borde det alltså vara fördel Southampton?

Nej. De lyckades inte vinna över Hapoel Beer Sheva och förlorade mot Inter.

Inter är verkligen ett lag som borde vara och slåss om topplaceringarna i denna grupp. Men de har fallit pladask, och ligger sist med endast 3 poäng med två omgångar kvar att spela.

Avspark: kl. 19:00, den 24 november
Arena: Generali Arena
Visas hos: DPlay

europa league sparta prag southampton

Läget inför matchen

Inför matchen mellan AC Sparta Prag – Southampton så har klurat på ett speltips. Vårt speltips ska vi alltid försöka få upp i så bra odds som möjligt, samtidigt som sannolikheten ska inte vara att för liten.

Southampton är självklart ett lag som är vana vid ett svårt motstånd, och får ofta ibland spela för att försvara sitt mål. Denna match pekar mot att Southamton FC kommer att gå för vinst. En seger i gruppen kan betyda mycket inför kommande matcher i Europa League.

Senaste matchen dessa två lag slutade med 3-0 för Southampton som nu borde satsa för att få totalt 6 poäng mot AC Sparta Prag.

Vi gissar även att AC Sparta Prag skulle vara nöjda med ett oavgjort resultat. Då håller de fortfarande avstånd ner till Southampton med 2 poäng inför sista matchen i Europa Leagues grupp K.

Vår gissning är att Southampton FC lyckas med det som många tror. Alltså vinna matchen, och därmed gå upp i ledning i gruppen inför sista omgången.

Odds

Oddsen som vi spelar på är hämtade från Bet365. Vår pålitliga bettingsida när det gäller bra odds online.

Där hämtar vi upp ett odds som ser ut på följande vis.

  • AC Sparta Prag vinner – 3.40
  • Oavgjort – 3.30
  • Southampton FC vinner – 2.15

Notera gärna att dessa odds är justerbara. Det innebär att det är dessa odds som finns i skrivande stund. Oddsen kan ändras till både det sämre och bättre för dig ju närmare matchen vi kommer.

southampton background

Streama Europa League

Vi har dessvärre ingen bettingsajt som erbjuder streams till Europa League. Däremot kan du se till att se matchen hos DPlay. Vi har ännu inte fått information om det är att streama live, eller krävs ett premium-konto.

För dig som vill se fotboll i europeisk ligafotboll kan vända dig till Bet365 bookmaker & livestreaming. Där väljer de att visa matcher från ligor som Serie A, La Liga och Ligue 1.

Att streama Champions League och Europa League lagligt och är svårt. Licensen för att få vissa dessa stormatcher i Sverige är ganska dyr.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]