AC Milan – Cagliari: Enkel mumsbit för Milan?

Söndagen den 8 januari så spelar AC Milan en klassisk match mot Cagliari. Inför matchen så är det inte många som tror att Cagliari ska kunna bjuda på något vidare motstånd.

Vi som har följt med under Serie As första etapp känner till att varken AC Milan och Cagliari har glänst utifrån sina förutsättningar. Cagliari borde ha som mål att hamna i tabellen mitten skikt, samtidigt som AC Milan borde åtminstone vara topp 3 i Serie A.

Just nu hittar vi AC Milan på en femte plats i tabellen, och Cagliari på en en 14:e plats.

Avspark: Den 8/1-2017, klockan 18:00
Arena: Giuseppe Meazza
Visas hos: Unibet TV

milan supportrar

Vårt bettingtips på matchen

Vi kommer med största sannolikhet att spela på matchen mellan AC Milan och Cagliari. Vi ser potential att kunna lägga våra pengar på en säker match.

I Serie A brukar man säga att det inte finns några säkra matcher. Det har ofta med att lagen i Serie A är mer jämna än i t.ex. spanska La Liga. Därför blir många topplag i mer besegrade av sina tabellkonkurrenter än vanligt.

Trots att AC Milans starttrupp har sett bättre ut, så borde de verkligen hänga med i tabelltoppen. AC Milan känns nu piskade att vinna mot Cagliari för att inte tappa för mycket mark till bl.a. Juventus, Roma, och Napoli.

En vinst är helt enkelt vad fansen inne på Giuseppe Meazza kommer att kräva av AC Milan.

Vad talar då för Cagliari? Nja, inte speciellt mycket. Den största chansen ser vi att Cagliari kommer att spela lika. En vinst på bortaplan känns i dagsläget väldigt långt ifrån.

Bäst odds hos Unibet

Att spela på Serie A är alltid roligt inne hos Unibet. Bookmakern erbjuder alltid många roliga matcher från Serie A i deras utbud av betting.

När det kommer till Serie A så har Unibet alltid förhöjda odds i jämförelse med flera andra bettingsidor online. En annan stor fördel att spela med Unibet om du tycker om italiensk fotboll från Serie A är deras live streaming.

Med hjälp av ett spelkonto så kommer du att få tillgång till Unibet TV, vilket är en tjänst som låter dig streama fotboll från Serie A, samtidigt som du naturligtvis kan spela på betting och odds inför dina matcher.