Gunners runners

Det här är lite pinsamt att erkänna, men jag tror att ärlighet varar längst. So here we go. Det enda [ ] jag har haft tillgång till på 4 månader är TV4 Sport.  Pust. En sten har just lyfts från mina axlar.

Fifa fiffel

Jag förstår ändå att Ribéry är upprörd över att han inte fick guldbollen trots att han vann allt, men jag måste stå fast vid att Ronaldo själv har gjort en större prestation, än vad Ribéry har gjort. 

Sist på bollen

Jag är sist på bollen, jag vet. Men vill börja 2014 års skrivande så här och bättre sent än aldrig, samt att jag måste ta varje tillfälle jag kan att hylla den store. Jag pratar inte om Ronaldo.

En värsting kväll

Onsdagen var delad. Fotbollskvällen började med att Niklas Bendtner (!) gör 1-0 till Arsenal. Okej, han må vara en riktig dåre men han kan göra mål. Hur länge han blir kvar i Arsenal verkar ingen veta...

Med kniven i mitt fotbollshjärta

Mitt EKG ser ut som fritt fall. Zlatan höjde det till högsta toppen, på samma sätt som att Ronaldo sänkte det till djupaste dalen.

5 tips från (låtsas)coachen

Irritationen gjorde att jag inte kunde skriva efter förra matchen. Alla läste ju redan tidningarna. Resultatet stod i svart på vitt. Så nära. Det var verkligen så nära.

Messi vill inte, kan inte vara sämre än Ronaldo

Om igår var favoriternas kväll så var denna kväll lite mer av en skrällkväll. I alla fall om vi frågar Mourinho. Dag två av Champions League första omgång och det var både mål, skandaler och överraskningar som ramade in kvällen. 

Turneringarnas turnering är igång

Första omgången av Champions League brukar alltid innehålla mycket mål och varför ska denna kväll vara annorlunda? Kvällens matcher slutade som följer: FC Viktoria Plzen - Manchester City 0 - 3

ÄNTLIGEN, eller?

Så som jag har väntat, så som vi många har väntat. Äntligen är Premier League igång. 

Förrätten är uppäten, nu väntar varmrätten

Jag tror aldrig jag har hört en nationalsång sjungas högre. Det var egentligen närmare ett vrål än sång. Ett passionerat vrål.  Brasilien, hemmanationen, och Spanien, regerande världsmästare, stod öga mot öga i finalen av Confederations Cup. Det var drömfinalen som slog in. 

Oops här gick det undan

Vad fort tiden går när man har roligt... Och nu är proffsfotbollsäsongen över. Då kommer jag tillbaka. Haha, jag skäms men nästa säsong kommer bli bättre. Senaste månaden har innehållit klara vinnare i de stora ligorna. Manchester United i Premier League - vilket på ett sätt är ett ganska fint adjö från Sir Alex Fergusson som nu släpper fram en yngre räv som tränare. Arsenal knep tredje platsen, tack OCH lov, och ska kvala in till Champions League. 

Det måste gjort ont när Messi och Ronaldo föll ned från himlen

8-1. Tyskland - Spanien.  Dagen efter den andra CL semin så känner jag mig fortfarande konstigt tom. Frågande. I vems soffa kommer Messi och Ronaldo se finalen tillsammans skålandes med en Estrella medans Tyskland 1 och Tyskland 2 slåss om Champions League bucklan? Vems?

Vansinnet har inget motstycke

Antingen älskar du sporten eller så hatar du sporten. Fotboll uppfyller drömmar eller krossar dem likt en hammarkvarn på tippen det blir bara damm kvar. I förra veckans kvartmöten i Champions League höll Málaga mot Borussia Dortmund och igår stod matchen helt öppen med 0-0 att leka med. Real Madrid hade lekstuga med Galatasaray och skickade hem turkarna med 3-0, och gårdagen skulle inte vara en lätt match för lejonen.

Snark

Jag orkar inte ens nämna Sveriges insatser mot Irland och Slovakien. Det förtjänar inte riktigt min tid. Trött är ordet bara. ------

1. Gå till RedBet

image - Gå till Redbet

2. Få C More Premium gratis

image - Skapa konto

3. Startadin stream

image - Starta stream

Villkor gäller