Brescia - AC Milan live stream
NYHETER

Hitta live stream eller TV-sändning till Brescia - Milan i Serie A.

Streama Brescia – Milan

Du som vill titta på Brescia – Milan via live stream behöver bara gå in på bet365.com, skapa ett konto och göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla sajtens live streams, och kan bland annat se samtliga matcher från Serie A live.

Matchen visas med bra bildkvalitet och med kvalitativt ljud. Dessvärre får du som vill titta på fotboll på Bet365 inga kommentatorer till dina sändningar. Vi får hoppas att matchen är så pass spännande att det är kul att titta ändå.

Det går att koppla upp din Brescia – Milan stream från vilken plattform du vill. Titta på matchen med din mobil, surfplatta eller dator. Du väljer hur du vill kolla på denna Serie A-match!

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Brescia - AC Milan!

Titta på Brescia – AC Milan på TV

Alternativet att se Brescia – Milan på TV finns också. Kanalen som sänder mötet är C More Fotboll, så om du har den i ditt kanalutbud finns ingen anledning till oro. Då kan du enkelt ratta in matchen på din TV och se när lagen gör upp om tre poäng.

Matchkommentator är Jesper Hussfelt, och han verkar bli ensam kommentator i denna match. Men det räcker gott och väl, då Hussfelt är perfekt för att ta hand om italiensk fotboll på egen hand. Han är både duktig på huvudkommentatorsuppgifterna samtidigt som han besitter väldigt stora kunskaper och på så sätt kan agera sin egen expert.

Råkar du sakna kanalen som visar Brescia – Milan men ändå vill se kvällsmatchen på TV kan du koppla din Bet 365-live stream från dator till TV med en HDMI-kabel. På så sätt för du över sändningen på datorn till TV-skärmen.

  • Kanal: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 20:40
  • Avspark: 20:45 (fredag 24 januari)

Inför matchen

Zlatan Ibrahimovic gjorde faktiskt sitt allra första Serie A-mål mot just Brescia, efter att ha blivit inbytt i sin debut i ligan. Då var det som yngling i Juventuströjan, nu är han tillbaka som veteran i Milantröjan.

Brescia ligger på nedflyttningsplats och kommer med fem raka matcher utan seger. Dessutom är man utan sin stjärnanfallare Mario Balotelli, som drog på sig ett rött kort – hans tolfte i karriären – i den senaste matchen.

Milan har i dagsläget två poäng upp till Cagliari på sjätte platsen, som ger kval till Europa League. Läs mer inför matchen i vårt speltips till Brescia - Milan.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se