Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 maj, 2021

Avslöjar: Lagkamraterna har slutat följa Zlatan på Instagram

Calhanoglu Leao spricka Milan

Matchen mot Benevento var bara en av alla matcher där Zlatan Ibrahimovics gestikulerande och skällande mot medspelare uppmärksammats. Nu verkar hans lagkamrater ha tröttnat på honom – flera av dem har slutat följa den svenske stjärnan på Instagram.

En situation i Milans match mot Benevento förra helgen uppmärksammades extra mycket i media. I en anfallssekvens gjorde Zlatan Ibrahimovic mycket arg. Hakan Calhanoglu drev bollen, och med sig snett inåt bakåt hade han Zlatan. Men istället för att passa Zlatan beslutade sig turken för att slå ett inlägg mot Rafael Leão, vilket inte ledde till någon farlighet.

Zlatan Ibrahimovic ilsknade till rejält mot Calhanoglu, och genom TV-rutorna kunde man se och höra hur han vände sig mot honom och skrek ”I don’t f*cking understand you, I don’t f*cking understand you!”. Detta är bara en av alla gånger Zlatan setts gestikulera eller skrika mot medspelare för uteblivna eller dåligt slagna passningar, och nu tyder saker och ting på att en del börjat tröttna på klagomålen.

Minst sex spelare har slutat följa Zlatan på Instagram

Efter matchen dök rykten upp på Milanforum om att Hakan Calhanoglu, Rafael Leão och Alexis Saelemaekers alla slutat följa Zlatan på Instagram. En snabb titt genom deras Instagram visar mycket riktigt att ingen av dem följer svensken, och när vi går igenom fler Milanspelares konton ser vi att samma sak gäller även Brahim Díaz, Fikayo Tomori och Soualiho Meïté.

Scrollar vi igenom Zlatans Instagramflöde ser vi att samtliga av dessa spelare gillat flera av hans bilder vid tidigare tillfällen. Leão och Calhanoglu har till och med lagt upp bilder på sig själva med Zlatan och taggat honom. Flera olika källor kan också bekräfta för oss att de vet att alla dessa sex spelare följt Zlatan tidigare.

Vi har även noterat att varken Ismaël Bennacer, Pierre Kalulu eller Sandro Tonali följer Zlatan på Instagram, men har inte kunnat få bekräftat för oss om de verkligen avföljt Zlatan eller om de helt enkelt inte följde honom innan heller. Klart är i alla fall att Bennacer, Kalulu och Tonali alla följer varandra samt nästintill alla andra av sina lagkamrater.

Pik från Calhanoglu mot Zlatan?

Precis efter matchen mot Benevento lade Hakan Calhanoglu dessutom upp ett av sina mål på sin Instagram, där han skrev ”När dessa personer snackar för mycket” med en hyschande emoji. Denna uppladdning har av många tolkats som en pik mot just Zlatan och dennes utbrott.

Så snart som på söndag ställs Milan mot Juventus i en väldigt viktig ligamatch i kampen om Champions League-plats. Frågan är hur det står till med lagharmonin på Milanello just nu.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Hakan Çalhanoglu ⚽️? (@hakancalhanoglu)

Relaterat

nyheter
Guide inför Bingolottos uppesittarkväll den 23/12. Följ vårt program med alla hålltider för bingospelen. Läs mer om priser, gäster & rimstuga.
04 december, 2023
Europatipset 3 december
europatipset
Europatipset den 3 december! Läs allt inför kupongen i vår analys med spelförslag!
03 december, 2023
ahmed qasem byter till irak
allsvenskan
Elfsborgs mittfältare Ahmed Qasem har kontaktas av Iraks fotbollsförbund samt förbundskapten Jesús Casas. Enligt uppgifter har han bestämt sig för att byta till Iraks landslag.
02 december, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar