NYHETER

Det finns inte många matcher i Serie A som slår derbyt i Rom mellan Lazio och Roma. Nästa derby spelas den 4 december & vi hjälper självklart dig att hitta streams!

Derbyt i Rom går även under namnet: Derby della Capitale. Det översätts till svenska som ”huvudstadsderbyt”.

Intresset inför matchen mellan Lazio – Roma är stort, och inte bara i Rom där båda lagen spelar. Utan hela Europa ser gärna det tighta mötet.

Därför kommer vi erbjuda streams till Romderbyt. Att se Lazio – Roma via live streams på nätet är både och fördelaktigt. Det är smidigare än att du behöver köpa kanalpaket eller teckna tv-abonnemang.

Följ våra tips, och börja streama fotboll från Serie A redan idag!

Avspark: Den 4 december, kl: 15:00
Arena: Stadio Olimpico
Visas hos: Unibet TV

Se derbyt i Rom – Streama online

I en fotbollstokig huvudstad så har derbyt en mycket stor betydelse. Under dagen så är du antingen med Roma, eller med Lazio. Något annat finns inte.

Skulle du ha en förkärlek till Lazio, Rom, eller varför inte hela Serie A? Då kan det vara väldigt intressant för dig att se matchen via live streams.

För att kunna streama fotboll från Serie A, så behöver du endast ett spelkonto hos Unibet. Inne hos denna bookmaker så erbjuder de en tjänst som kallas Unibet TV. Där kan du välja flera matcher som du kan se .

Bland annat så kommer du att kunna välja att se Romderbyt. Att streama Lazio – Roma online är som alltid väldigt populärt. Intresset verkar aldrig svala trots lagens insatser i Serie A.

Så det enda du behöver göra för att se Lazio – Roma live streams på nätet är:

  • Gå vidare till Unibet
  • Skapa ett konto
  • Börja streama med hjälp av Unibet TV

Spela på matchen samtidigt

Skulle du tro dig veta rätt resultat för matchen, eller vill ta chansen att vinna pengar. Då kan du spela på odds samtidigt som du ser matchen live.

Att spela på odds samtidigt som du följer matchen gör t.ex. Romderbyt mycket mer spännande och intressant.

För att snabbt kunna få en överblick över oddsen inför derbyt så kan du se de här nedanför. Notera gärna att dessa odds gäller för skrivande stund. Dessa odds kan ändras till både det positiva eller negativa beroende på vilket lag du nu vill spela på.

  • Lazio vinner – 2.87
  • Oavgjort – 3.30
  • Roma vinner – 2.50

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se