Albin Ekdal i Sampdoria.
NYHETER

Albin Ekdal berömmer Marco Giampaolo, och kommenterar samtidigt ryktena som kopplar tränaren till Milan.

Sampdorias tränare Marco Giampaolo uppges vara så gott som klar för AC Milan. Albin Ekdal önskar den välrenommerade tränaren lycka till.

Sampdoria har gjort ännu en fin säsong där de spelat bra fotboll, och en stor del av framgången tillskrivs lagets tränare Marco Giampaolo.

Säsongen som nyss avslutades var Giampaolos tredje som Sampdoriatränare, men det kan också ha varit den sista. Den Schweizfödde italienaren kopplas nämligen starkt ihop med AC Milan, som är ute efter nytt blod på – bland annat – tränarposten.

Gennaro Gattuso klev av från sitt uppdrag efter den uteblivna Champions Leagueplatsen, och hade visserligen fått sparken om han inte lämnat självmant. Jakten på en ersättare på tränarposten pågår nu för fullt för ”Rossoneri”, och man sägs bara vara detaljer från att göra klart med Giampaolo.

"En otroligt duktig tränare som är väldigt taktiskt skicklig"

På presskonferensen inför Sveriges landskamp mot Malta får Albin Ekdal frågan om vad han har att säga om sin tränare, och dennes eventuelle transfer till Milan:

– Det är en otroligt duktig tränare, väldigt taktiskt skicklig, extremt detaljinriktad, säger Albin Ekdal.

– Han får ännu mer utrymme att jobba med bättre spelare och kanske lite större budget om han går till Milan.

Albin Ekdal påpekar sedan att han inte fått bekräftat att någonting ska vara klart, men kommer ändå med en lyckönskning.

– Om han skriver på för Milan – jag tror inte det är bekräftat än enligt mina uppgifter – så önskar jag honom all lycka till och jag hoppas att jag får ha honom som tränare någon gång mer i karriären.

Slutligen får Albin Ekdal även en fråga om sin egen framtid.

Är din framtid fortfarande i Sampdoria?

– Jag tror det, ja.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se