NYHETER

En av de roligaste fotbollsintervjuerna du någonsin sett. Titta här!

Marcelo ”El Loco” Bielsa är, som smeknamnet antyder, känd för sina galenskaper. Han har sina egenheter och är oerhört hård och principfast, men det ger ofta resultat för klubbarna han tränar.

Inför denna säsong har han tagit över Leeds United i Championship, och förra helgen coachade han laget i dess säsongspremiär. Matchen slutade med en 3-1-seger mot Stoke City, och Pontus Jansson satt på bänken i hela matchen med anledning av att han nyligen spelat VM.

Men det var inte slutresultatet eller Janssons frånvaro som blev den stora snackisen efteråt, utan något helt annat.

Annorlunda användning av tolken

Marcelo Bielsa intervjuades före och efter matchen, och båda intervjuerna var minst sagt underliga. På grund av språkbarriären hade argentinaren med sig en tolk, vilken användes på ett något annorlunda sätt.

När journalisten ställde sina frågor på engelska översatte tolken som sig bör på spanska till Bielsa. Därefter viskade Bielsa sitt svar på spanska till tolken, som sedan viskade tillbaka hur Bielsas svar sades på engelska. Då sade Bielsa själv sedan svaret på engelska till journalisten, med en väldigt knackig engelska. Allt samtidigt som journalisten hörde tolken viska.

Varför tolken användes som han gjorde kan vi bara spekulera i, men vi fick åtminstone se två underhållande intervjuer.

Gå in på Youtube och sök på "Marcelo Bielsa interview" så får du upp ett 4 minuter långt klipp med intervjun!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

100% upp till 2000 kr

4. LeoVegas

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Sätt in 100 kr - Få 600 kr

5. 888 Sport
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se