NYHETER

Arsenal har fortfarande inte lyckats etablera sig bland de bästa med den nya tränaren Unai Emery. Det är bara en tidsfråga när det sker. 

 

Unai Emery går rastlöst fram och tillbaka på plan. Arsenal ligger under med 2–0 mot Chelsea, och där står han och viftar med armarna. Tränaren är kanske påväg att hamna i skottgluggen liksom Arsene Wenger gjorde. Men vi alla behöver tid för utveckling, precis som Unai Emery. Även spelarna i Arsenal behöver tid för att återhämta sig från nederlaget de fick erfara förra säsongen.

”Spelarna vet vad de ska göra när de har bollen, men de vet inte vad de ska göra utan den” 

Tony Adams ord är möjligtvis sanna. Detta har vi alla sett på senaste tiden: Arsenals backlinje har varit väldigt skakigt. Det är individuella misstag som sker, något som eventuellt har följt med ifrån dåliga tider. Ifall Arsenals defensiv ska bli bättre gäller det att börja om med en ny mentalitet och självbild: attityden mot sig själv som fotbollspelare och fotbollen.

I Cardiff matchen vann Emerys Arsenal med 3–2, efter vad som var en intensiv och hektisk match. Detta är en del av vad Emery sade på intervjun efter matchen.

”…vi behöver hitta den optimala prestationen… som idag, de (Cardiff) lade bollen i vårt straffområde genom långa bollar och det är väldigt viktigt att vi fortsätter jobba på det här… men vi spelade med kontroll, personlighet och självförtroende.”

Dessa ord indikerar att Emery troligtvis är en optimistisk tränare som gärna jobbar med att förbättra det dåliga, men även ge beröm för det som är bra. Något som verkligen motiverar spelarna. Andra chefer/ledare kan tendera att försumma det positiva vid analys av prestation. 

Då massor av känslor är inblandade när det kommer till fansen kan det bli knepigt att tänka realistiskt. Faktumet att det kommer att ta tid att utvecklas är efterhängset och svårt att anamma, efter alla dessa år med Wenger som inget gav. 

Arsenal har många matcher framför sig och det kan ta ett tag att hitta den rätta justeringen som ger resultat i slutändan. Arsenal kan bli ett av världens farligaste lag om Unai Emery lyckas hitta den rätta utgången. 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se