NYHETER

Läs om hur du gör för att streama Wolves - Leicester City.

Spela utan konto hos SpeedyBet!

Kom igång supersnabbt och vinn på nolltid!

Streama Wolves - Leicester City

Wolverhampton Wanderers möter Leicester City i engelska ligacupen, i den enda matchen mellan två klubbar från Premier League ikväll. Läs vidare för att få reda på hur du tittar på matchen från EFL Cup via live stream.

För dig som vill streama Wolves – Leicester City gratis ska du vända dig till Bet365. Det är visserligen inte gratis till 100 %, men nästan. Allt du behöver göra är att skapa ett konto på Bet365 och där sätta in minst 50 kronor, då kan du titta på Wolves – Leicester live och likväl streama Manchester United – Derby, se Oxford – Manchester City och dessutom streama Liverpool – Chelsea live.

Gå in på Bet365, skapa ditt konto och titta på engelska ligacupen!

  • 1. Skapa dig ett konto på Bet365
  • 2. Sätt in minst 50 kronor på kontot
  • 3. Streama Wolverhampton - Leicester City live

Titta på Wolverhampton – Leicester City på TV

Du som vill titta på Wolves – Leicester City på TV får det svårt. Matchen sänds nämligen inte på någon Tv-kanal eller Viaplay eller liknande, så därför får du helt enkelt skapa ditt konto på Bet365 för att kunna titta. Men det är bra pris och bra bild, så det är inget negativt i det.

Om du tittar på matchen på Bet365 via din dator kan du, med HDMI-kabel, koppla matchen till din TV.

Inför Wolves – Leicester City

För att läsa mer om denna match kan du klicka dig in på vår spelkupong med 3 matcher från EFL Cup 25/9. Där går vi igenom de tre bästa matcherna från engelska ligacupen den 25:e september.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Speedybet