Oddsboost på Tottenham - Manchester City
NYHETER

Ta del av denna fantastiska oddsboost på Champions League-kvartsfinalen mellan Tottenham och Manchester City.

Äntligen är det dags för Champions League igen, när kvartsfinalerna ska dra igång. En av de klart mest intressanta och spännande kvartsfinalerna är den helengelska sådana, som spelas mellan Tottenham och Manchester City.

För dig som tycker om spel och betting kan vi glädja er med att vi hittat ett riktigt pang-erbjudande, ett stort oddsboost till den här matchen. När du registrerar dig som ny kund på 888sport kan du spela på ett riktigt högt odds på matchen.

Spela på vinst på Tottenham till 29 gånger pengarna, eller Manchester City till 9 gånger pengarna!

För att ta del av denna oddsboost kan du följa vår guide steg-för-steg, som du ser här nedan:

  • 1. Följ vår länk till 888sport
  • 2. Skapa ett konto och använd bonuskoden 888BO
  • 3. Sätt in minst 100 kronor
  • 4. Placera ett spel på högst 50 kronor på att Tottenham (29.00 x pengarna) eller Manchester City (9.00 x pengarna) vinner matchen.
  • 5. Om ditt spel går in får du din supervinst utbetald i gratisspel

Om du snarare vill finna speltips till Liverpool - Porto gör du det här.

Speltips Tottenham – Manchester City

De senaste veckorna har vi fått se ett Tottenham som visat upp en mycket oroväckande form. Från att ha sett ut att ha bekväm kontroll över tredjeplatsen i Premier League, har man bjudit in Chelsea, Arsenal och Manchester United i kampen, och fortsätter det så här får man nöja sig med Europa League-spel kommande säsong.

Innan segern mot Crystal Palace senast hade Tottenham fem raka Premier League-matcher utan seger, men mitt i kaoset tog man sig ädnå vidare i Champions League och nu är man alltså i här kvartsfinalen.

Manchester City har stått för en sällan skådad form under våren. Laget har vunnit 20 matcher, spelat 1 oavgjord och förlorat 1. Vi tror på City här, och till 9 gånger pengarna tvekar vi inte en sekund!

Här hittar du andra bra oddsbonusar.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se