Krismöte mellan två storlag live stream

United har haft svårt med målskyttet under hela säsongen och det blev heller inget brott i den sviten heller borta mot Stoke. Mittenlaget segrade med 2–0 och försatte ett pressat Manchester United i än mer trångmål.

Tränaren Louis van Gaal är ifrågasatt och ryktena från den gångna veckan om att han ska sparkas och ersättas av José Mourinho, kanske redan till det här mötet, har naturligtvis stärkts ytterligare.

Laget har tre raka förluster och har inte förlorat fyra matcher i följd i högstaligan sedan 1961. Det är ett tufft bortamöte som väntar. Mot ett Chelsea som redan förändrat utseende på tränarsidan och fått önskad effekt direkt med seger mot Sunderland förra helgen och krysset mot Watford i lördags.

Chelsea har åtta raka matcher utan förlust mot Manchester United. På Stamford Bridge har Chelsea tre raka vinster om vi räknar in FA-cupmötet 2013.

 

Chelsea kommer till spel utan Diego Costa, tvåmålsskytt i lördags, som är avstängd, och Radamel Falcao. United saknar Jesse Lingard, Marcos Rojo, Antonio Valencia och Luke Shaw. Frågetecken finns Matteo Darmian.