Victor Nilsson Lindelöf har imponerat på sistone.
NYHETER

Victor Nilsson Lindelöf har länge kraftigt kritiserats i engelska medier. Nu väljs han istället ut som en av lagets tre positiva utropstecken denna säsong.

Efter att ha imponerat i Benfica under ett och ett halvt år lyckades unge Victor Nilsson Lindelöf att fånga självaste José Mourinhos intresse. Den portugisiske managern såg Lindelöf som en framtida stormittback, och valde att investera 30 miljoner euro på att ta honom till Manchester United sommaren 2017.

Tiden i England har dock varit allt annat än problemfri för Västeråskillen. Under Lindelöfs första säsong blev han aldrig riktigt ordinarie, och hans insatser kritiserades ofta och hårt i den engelska pressen.

Under sommaren 2018 var José Mourinho tydlig med att han var missnöjd med sin mittbacksuppsättning, och att han var ute efter en ny mittback. Lindelöf hade sett till prislappen och förväntningarna varit en besvikelse och därför var det naturligt att han var en av dem som ryktades bort.

Mourinho gick dock bet på såväl Diego Godín som Toby Alderweireld, och Uniteds uppsättning av mittbackar stod sig till säsongen 2018–19. Den som lyckats bäst av de fem – Lindelöf, Chris Smalling, Phil Jones, Eric Bailly och Marcos Rojo – är Victor Nilsson Lindelöf.

”Mourinho vill ha en ny mittback att spela ihop med Lindelöf, inte istället för Lindelöf”

När Manchester Evening News rankat 3 vinnare respektive 3 förlorare i Manchester Uniteds trupp så här långt in på denna säsong, tas Lindelöf med som en av säsongens positiva utropstecken.

”Det fanns många frågetecken kring Lindelöfs lämplighet för Premier League-fotboll vid starten av säsongen, men han har börjat att räta ut dem.

24-åringen anlände till Old Trafford för en summa på över 30 miljoner pund inför förra säsongen men han var föremål för mycket kritik i våras, och hade José Mourinho fått sina transferönskningar uppfyllda i somras (om att värva in en mittback) kunde Lindelöf ha befunnit sig på kanten av truppen.

Istället har han troligen varit klubbens bästa mittback, och har startat alla utom tre av Uniteds Premier League- och Champions League-matcher denna säsong.

Mourinho sonderar fortfarande marknaden efter en mittback, men en ny rekrytering lär nu få spela jämte Lindelöf istället för att ersätta honom.”

De övriga spelarna som Manchester Evening News väljer som säsongens vinnare är Anthony Martial och Luke Shaw, medan de tre besvikelserna anses vara Alexis Sánchez, Eric Bailly och Antonio Valencia.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se