NYHETER

De svenska damerna gjorde det som krävdes. Vinst i semifinalen leder till OS-final!


Läs mer om Sveriges curling final i OS

Bra dag för Sverige i OS

Idag fick vi två stora glädjebesked, och två medaljer. Även om bara en är utdelad just nu. Matchen mellan Sverige och finalen stod Storbritannien visade sig nämligen bli en riktig munsbit för svenskorna.

Efter 1:a omgången var matchen utan poäng, och sedan böljade matchen fram och tillbaka. 2-0 till Sverige blev 2-1, sedan 3-1 och därefter 3-3 efter 5 omgångar av matchen.

I den 6:e omgången lade Sverige in en extra nivå i sitt spel. Svenskorna vann den andra omgången med 2-0, och den tredje med hela 3-0. Plötsligt stod det 8-3 till Sverige och matchen var i princip avgjord.

Storbritannien orkade aldrig hämta upp underläget, och matchen slutade 10-5 till Sverige.

Damerna tog sig därmed till final i curling, och kommer liksom herrarna som sämst få ett OS-silver.

Dagens stora händelse från OS är i särklass stafetten för herrarnas biathlon. Där tog Sveriges stafettlag guld i skidskytte, och ökade på Sverige medaljskörd under vinter-OS 2018.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se