NYHETER

Damernas skidskytte har ställs in och skjutits upp på grund av dåliga väderförhållanden.


Vädret har varit extremt i Sydkorea under natten, och nu är det bestämt att damernas skidskytte tvingas ställas in. Det är kraftig vind som spökar, och skidskyttet som skulle startat 12:05 idag, svensk tid, skjuts nu upp.

Redan i morse ställdes damernas slalom in på grund av ovädret, och nu har alltså nästa gren fått ge vika för vädret.

– Tråkigt och kämpigt för arrangören och för alla som vill följa tävlingen, men framför allt för de aktiva idrottarna, säger programledaren Jonas Karlsson i Kanal 5:s OS-sändning.

Ny tid bestämt

Ny tid för damernas skidskytte är imorgon, torsdag, klockan 9:15. Det gör att herrarnas lopp – som även det går imorgon – flyttas fram 20 minuter, från 12:00 till 12:20.

Problem med vädret under OS

Även nere vid kusten, vid Gangneung, har det varit problem med vädret. I Gangneung hålls bland annat ishockeyn, skridskotävlingarna och curlingen. Där har arrangören av säkerhetsskäl tvingats att evakuera alla från den olympiska parken idag.

”Åskådare uppmanas att stanna inomhus och inträde till parken har stängts resten av dagen. Försiktighetsåtgärder vidtas eftersom säkerheten fortsatt är en viktig prioritet för Pyeongchang 2018” skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Oavsett väder så kommer premiären i ishockey spelas i OS mellan Sverige - Norge. Läs gärna mer om odds & live stream inför Sverige - Norge i OS-hockey. Där hittar du allt du kan tänkas behöva veta kring matchen.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se