NYHETER

Ta del av Unibets erbjudanden till vinter-OS!


Vinter-OS i Pyeongchang har hittills inbringat Sverige 4 guld- och 3 silvermedaljer. Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Frida Hansdotter och Hanna Öberg är idrottarna som skidat hem gulden till Sverige.

För att öka på spänningen, och för att än mer skruva upp känslorna under OS-tävlingarna, har Unibet nu ett kanonerbjudande till sina kunder.

spel vid varje svenskt guld

Varje gång Sverige tar guld i OS, skänker Unibet sina spelare ett spel värt 50 kronor. Allt som krävs för att få ta del av erbjudandet är att du lagt minst 50 kronor på något odds över 1.40 i vinter-OS.

Notera att varje belöning endast gäller i en dag; det gäller alltså att lägga ditt spel fort om du ska hinna ta del av det. Spelet kan satsas på vilken sport och vilken match som helst; det vill säga du måste inte nödvändigtvis lägga spelet på en OS-tävling.

Gör så här

  • 1. Gå in på Unibet och skapa ett konto
  • 2. Tryck på Erbjudanden -> Oddskampanjer -> Specialerbjudanden till vinterspelen -> Belöningar varje gång Sverige tar medalj
  • 3. Tryck på ”Spela nu”, och lägg ditt spel värt minst 50 kronor på ett odds över 1.40 på vinter-OS.
  • 4. Nu har du tagit del av erbjudandet, och det är bara att börja hoppas på svenska guldmedaljer!

20 % vinstbonus varje dag

Väl inne bland Unibets ”Specialerbjudanden till vinterspelen” går det att finna flera andra erbjudanden från Unibet. Det är bara att gå in på Unibets specialerbjudanden och se dig omrking, skapa ett konto, och ta del av de erbjudanden du finner intressanta!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se