NYHETER

Sverige har tagit OS-silver i damernas stafett!


Under lördag morgon startade damernas stafett, 4 x 5 km. Anna Haag tog hand om den första sträckan, men lyckades inte ge nästa åkare, Charlotte Kalla, något drömläge. När Charlotte tog över var Sverige hela 26 sekunder efter täten.

Men Charlotte Kalla gjorde en jätteupphämtning, och vid nästa byte var hela avståndet upphämtat. Inför tredje sträckan var det Ebba Andersson och en rysk åkare som var en bra bit framför resten.

När sista bytet gjordes var det Ebba Andersson, ryskan och även Norge som tillhörde täten. Norskan Ragnhild Haga hade åkt ifatt 30 sekunder, som hennes tidigare lagkamrat hamnat bakom.

Duell med Björgen

Det blev till sist en duell mellan Stina Nilsson och Marit Björgen. Tyvärr för Sveriges del, var det Marit Björgen som gick segrande ur detta.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se