NYHETER

Sverige har tagit sin sjätte guldmedalj i OS!


Idag har Sverige tagit sitt sjätte OS-guld i spelen i Pyeongchang. Detta efter att herrlandslaget i skidskytte tillsammans ordnat ett guld till Sverige.

Peppe Femling tog hand om första sträckan, Jesper Nelin om den andra, Sebastian Samuelsson om den tredje och Fredrik Lindström fick äran att göra sista sträckan.

Rysare hela vägen till OS-guld för herrarna

Sverige var ett stadigt lag från början till slut. Samtidigt som andra landslag sköt bort sig och återtog sina placeringar så genomförde Sverige en mycket stabil stafett.

Sverige lämnde sällan topp 5-placeringen, och var bra både i spåret och under skjutningen.

När sista skidskytten för Sverige (Fredrik Lindström) började sin sträcka så var det många som räknade ut att det skulle bli en skandinavisk uppgörelse. Sverige och Norge var sida vid sida inför den sista skjutningen. Där visade Lindström upp fina nerver när han sköt bättre än Emil Hegle Svendsen.

Sverige åkte ut 40 sekunder före Norge, och ett guld till Sverige var ett faktum.

Nu gratuelerar vi Lindström, Samuelsson, Nelin och Femling till ett nytt OS-guld!!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se