NYHETER

Sverige har både damer & herrrar vidare till sprintfinalen i OS stafetter.

På herrsidan så körde Marcus Hellner och Calle Halfvardsson till sig en finalplats. Detta efter att slutat som tvåa in i mål efter de olympiska atleterna från Ryssland.

I damernas lag så ställde inga mindre än Charlotte Kalla och Stina Nilsson tillsammans. Trots att staven bröts i början för svenskorna, så orkade man ta sig via en direktplats till sprintstafettsfinalen i OS 2018.

Svenska favoriter – Medaljchans!

Många i Sverige räknar nog med att Sverige kommer att ta en ny medalj idag. Damerna är favorittippade, och visst ser det ut att bli en duell mellan Sverige och Norge om de finaste valörerna på medaljen.

Herrarna är mer av en joker i leken. Sitter allt på plats för Hellner och Halfvardsson så kan det räcka till medalj. Däremot är vi tvungna att meddela att konkurrensen för de svenska herrarna ser något svårare ut.

Missa inte att streama & se OS 2018 live för att se finalerna som nu kommer avgöra vilken medalj, eller om Sverige en får en ny medalj i samlingen.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se