Streama Danmark - Sverige: Live stream & TV

  • Danmark har en del coronafall i truppen, som därmed försvagas.
  • Både Danmark och Sverige har hindrats från att använda spelare med klubbadresser i England till denna samling, på grund av coronarestriktioner.
  • Senast lagen möttes var i en vänskapslandskamp för två år sedan, som slutade 0-0.

 

VadDanmark – Sverige, vänskapslandskamp
VarBröndby Stadion, Köpenhamn
NärOnsdag 10 november, 19:30
Live streamStreama Danmark – Sverige

 

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vill du streama Danmark – Sverige, och titta online när lagen möts i en landskamp i fotboll på onsdag kväll? Vi hjälper dig att hitta en Danmark – Sverige live stream, för att se matchen 11/11 direkt på nätet.

Streama Danmark – Sverige online

Det har blivit dags för landskamper igen, och på onsdag kväll 11 november kan ni se Danmark – Sverige online, när lagen möts i en vänskapslandskamp. Vi hjälper er att hitta er live stream till matchen, så att ni kan se den direktsänt på nätet.

Följ våra instruktioner och hitta din Danmark – Sverige stream. Vi visar hur du gör för att titta på matchen på internet.

Danmark – Sverige live stream

Hur gör man då för att streama Danmark – Sverige live på nätet? Det är enklare än vad man kan tro att hitta sin livesändning av matchen. Det första du måste veta för att se matchen online är vilken leverantör som sitter på sändningarna av matchen, vilket är TV4/C More. De äger även rättigheterna till att visa Nations League online.

Det enda du sen behöver göra för att få fram din online-sändning av matchen är att skapa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. Abonnemanget går på lite under 200 kronor, men du kan dela kontot med en vän och på så sätt även dela på kostnaden. Det är nämligen möjligt att ha igång två strömmar samtidigt, så ni kan ha igång en Danmark – Sverige live stream från varsin plats. Eller titta på olika saker, om ni vill. Ni båda måste inte titta på fotboll.

Sändningarna på C More håller hög nivå, och då talar vi om allt från bild till ljud och kommentatorer. Det går att ha igång din livesändning från valfri enhet, så du kan titta via mobil, dator eller surfplatta. Det fungerar även att koppla över din Danmark – Sverige stream till TV-skärmen, om du har en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande.

  1. Gå till cmore.se
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Danmark – Sverige!

Titta på Danmark – Sverige på TV

Den TV-kanal som kommer att sända matchen direkt är TV12. De kommer att visa matchen live, och har du den kanalen i ditt utbud kan du således titta på matchen via traditionell TV-sändning utan problem.

Saknar du TV12 men vill ändå se matchen på TV kan du som valt att streama Danmark – Sverige koppla din livesändning till TV-skärmen med hjälp av till exempel en Chromecast.

  • Kanal: TV12
  • Avspark: 19:30, onsdag 11 november

Inför matchen

Sverige och Danmark möts med jämna mellanrum, och senast var det i en träningslandskamp inför VM 2018. Då slutade matchen 0-0, och Sverige hade inte ens ett skott på mål. En annan match många lär komma ihåg är när Zlatan Ibrahimovic gjorde tre mål på danskarna i playoff-spelet till EM 2016. Ett mål i Sverige och sen två mål i avgörandet i Danmark.

Spelare hemmahörande i England kommer inte att vara med i den här matchen, då de inte tillåtits att resa in på grund av coronarestriktioner. Men det är två ganska starka trupper som är här ändå, även om Janne Andersson gjort klart att han kommer att ställa upp med ett reservbetonat lag. Detta både för att många av de mest tongivande spelarna spelar så mycket i klubblagen redan, men även för att han ser chansen att testa spelarna som han inte använder sig av så ofta i tävlingslandskamper.

Danmark har en del coronafall i truppen och läget inför matchen, med vilka spelare som kan ställa upp, är ännu oklart.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: En målsnål historia
Speltips & odds: En målsnål historia
Under söndagskvällen möter Arsenal - Wolves varandra i Premier League.
News icon29 november, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Ojämna United
Speltips & odds: Ojämna United
Under söndagseftermiddagen spelar Southampton - Manchester United mot varandra i Premier League.
News icon29 november, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Två svårbesegrade lag
Speltips & odds: Två svårbesegrade lag
Speltips och odds till Lille - AC Milan, Europa League. Avspark 18:55 torsdag kväll.
News icon26 november, 2020
Author iconEmil Sandberg