Här kommer vi att hjälpa dig med allt som har med live streams online att göra. På senare år så har populäriteten för live stream ökat markant. Många i Sverige har upptäckt att sport som fotboll, ishockey och handboll är smidigt att streama direkt på nätet.

När man söker efter gratis live stream online så är det oftast sport man är ute efter att se. Allra störst intresse verkar det vara att leta efter att live streama fotboll. Det finns massor av tjänster som du kan använda, men det kan vara smart att få lite hjälp innan du börjar.

Ta gärna hjälp av oss för att inte slösa din tid på sidor som inte är seriösa, och inte kan hjälpa dig med att se sport live på internet.

Gratis streamsidor
Streamsida Utbud Ligor Bonus Gå vidare
bet365 logotyp Fotboll, ishockey, tennis m.m La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga m.m. 100 % upp till 1000 kr Streama nu!
leo vegas logotyp Fotboll, ishockey, tennis m.m La Liga, Seria A, Europa League kval m.m. 100 % upp till 1000 kr
+ 200 kr gratis spel
Streama nu!
betfair logotyp Fotboll, ishockey, tennis m.m La Liga, Serie A, Bundesliga, m.m. 100 % upp till 2000 kr Streama nu!

streama sport play

Live streama gratis!

Allra mest populärt är det att live streama gratis. Att kunna se den sport som du vill utan att betala är det allra mest optimala. Det finns en lång rad sajter som kan hjälp dig med free live streams.

Det är däremot viktigt att du ser till att den stream som du använder dig av inte är olaglig. Det finns nämligen de som sänder fotboll, hockey, och andra sporter utan att ha rättigheter att visa dem.

Trots att dessa live streams är gratis, så rekommenderar vi dig att inte använda dem. De är oftast fyllda med reklam, har dålig kvalité, och har du otur så kan din dator bli drabbad av virus.

En live stream for free är därför inte alltid det bästa alternativet för dig. Det gäller därför att du jämför lite olika sajter och deras sport du kan live streama innan du kan bestämma dig vart du vill sända matchen.

Här på Sportal så kommer vi endast rekommendera dig lagliga sändningar. Det finns gott om sport som du kan se via gratis live stream. Kolla gärna över dina alternativ innan du bestämmer dig för vilken streamsida som du bestämmer dig för att använda.

Här nedanför har vi samlat lite streamsidor som du kan använda dig av för att se sport som fotboll, hockey, handboll, tennis, och mycket mer. Detta helt gratis med ett konto inne hos en bettingsida som erbjuder dig inte bara odds, utan många heta live streams gratis från sportens värld.

  • Bet365
  • LeoVegas
  • Betfair

Glöm heller inte av att du kommer att kunna se alla sport live stream inne hos SVT gratis. SVT är unika i Sverige med att kunna visa hela deras utbud av program och sport for free. SVT är nämligen en aktör som ingår i public service.

Det innebär med andra ord att de inte tar betalt för dig som vill streama med hjälp av dem. Istället så kommer du att kunna se allt inne på SVTPlay helt gratis. Detta gäller självklart även när de live sänder från den sport som du kan tänkas vilja se hos SVT.

play knapp

Sport stream

När man söker efter en live stream online så letar man oftast efter att kunna se sport på nätet. Visserligen finns det andra events eller sändningar live på nätet som inte har med sport att göra. Däremot så tar vi inte i om vi påstår att 95 % av dessa sändningar är sport streams.

Bland alla dessa sport streams så kan du hitta massor av matcher som ska avgöras. Vi tycker helt klart att det är värt att lägga en sland för att se de allra bästa matcherna, men finns det sport streams free så klagar vi verkligen inte.

För att det ska vara möjligt för dig att se sport gratis på nätet så beror det oftast på vilken matchen, eller vilken sport som du vill streama.

Många av dessa stream sidor har nämligen ett begränsat utbud av sport streams som låter dig se en del sport från olika ligor. Det finns med andra ord inte en enda streamingtjänst som kan hjälpa dig med att täcka upp all sport som finns.

Du behöver därför se vilken sport stream som kan hjälpa dig med att sända de ligor, eller de event som du är allra mest intresserad av.

För att ta reda på vilka streamsidor som visar den sport som du vill se, så kan du ta hjälp av oss. Här nedanför redovisar vi vilka sidor som streamar den sport som du vill se!

Fotboll streams

Fotboll

Den allra mest populära sporten som du kan streama på nätet är fotboll. Det finns massor av fotboll live streams som du kan hitta. Detta från alla av världens största och bästa matcher.

När det kommer till fotboll live streams så handlar det mycket om vilka tuneringar eller ligor som du är intresserad av att se.

I Sverige är det väldigt populärt att streama Allsvenskan, Premier League, Superettan, Champions League och La Liga. Det är oftast ett väldigt högt tryck bland supportrar att kunna se fotboll från dessa ligor.

Det är även mycket populärt att se fotboll live streaming under tiden som det spelas större tuneringar med landlslag. Dessa tuneringar kan t.ex. vara VM, EM eller U21-tuneringar.

För att snabbt ge dig hjälp med vilka sidor som streamar den fotboll som du vill se så har vi sammanställt en lista för dig här nedanför.

I denna lista så hjälper vi dig att hitta de fotboll live streams som du letar efter. Du behöver bara fokusera på att välja vilka ligor eller tuneringar som du är mest intresserad av. Sedan hjälper vi dig att hitta rätt.

 

Fotboll streams
Land Liga Se inom Sverige Gå vidare
Sverige Allsvenskan Ja cmore logotyp
Sverige Superettan Ja cmore logotyp
Spanien La Liga Ja bet365 logotyp
Italien Serie A Ja bet365 logotyp
Tyskland Bundesliga Ja bet365 logotyp
England Premier League Ja viaplay logotyp
England Championship Ja bet365 logotyp
Internationell Champions League Ja viaplay logotyp
Internationell Europa League Ja viaplay logotyp
Frankrike Ligue 1 Ja bet365 logotyp
Holland Eredvisie Ja bet365 logotyp
Danmark Superligan Ja bet365 logotyp
Turkiet Superlig Ja bet365 logotyp

Ishockey streams

Ishockey

I Sverige så är det väldigt populärt att leta efter hockey live stream. Detta för att kunna hänga med direkt i den dramatik som finns i bl.a. SHL och NHL.

Att se hockey live streams gratis är möjligt, men det är inte möjligt att streama ishockey i SHL gratis som du kanske önskar att se. Likt som med fotboll streams så kan du se visa ligor for free, samtidigt som du är tvungen att betala för andra.

Även här så kommer vi att ge dig hjälp för att kunna hitta till sidor som har den sporten som du vill se live på nätet.

Hockey streams
Land Liga Se inom Sverige Gå vidare
Sverige SHL Ja cmore logotyp
Sverige HockeyAllsvenskan Ja cmore logotyp
USA NHL Ja viaplay logotyp
Tyskland DHL Ja bet365 logotyp
Internationell CHL Ja bet365 logotyp

Andra sporter

När det kommer till sport i Sverige så är det absolut fotboll och ishockey som står i centrum. Därför är det just inom dessa två sporter som vi främst hjälper våra läsare att hitta live streams till.

Det finns självklart massor av andra sporter som vi hjälper dig att hitta till. Om du behöver mer hjälp för att hitta till live streams inom tennis, basket, handboll, speedway, trav eller UFC så har vi hjälp.

Klicka dig då vidare till vår sida där vi hjälper dig att streama alla sporter!

sport på tv öl

Free sport!

Trots att mycket av den bästa sporten finns att streama inne hos en aktör som inte är gratis, så finns det knep att gå runt detta. Det händer vid tillfällen att sidor som tillhandanhåller sport streams kan erbjuder dig ”free trials” eller gratis erbjudanden. Detta innebär att du får testa deras utbud med sport streams for free.

Dessa erbjudanden är oftast tidsbegränsade och kan hjälpa dig att prova på utbudet från t.ex. Cmore och Viaplay helt gratis. Det kan då handla om att du får testa tjänsten i två veckor för att se om är såpass nöjd med utbudet som du erbjuds så att du vill fortsätta som kund efter din gratis perioid är över.

Det finns även chans att du kan hitta erbjudanden hos bettingsidor som hjälper dig att få live streams free.

Det kan då handla om att du får free sport streams väl inne på bettingsidan om du sätter in pengar att spela för. Det kan även handla om att du får ett gratis konto inne hos Cmore eller Viaplay om du registrerar ett konto hos en bettingsida. Detta som ett erbjudande om låter dig både få chans att vinna pengar på odds, samt kunna se sport for free med hjälp av live streams.

wayne rooney camera

TV vs Live streaming!

Så varför borde du leta efter sport live streams på nätet? Jo, för att det kan vara väldigt smart av dig att att få tillgång till sport utan att behöva vara bänkad framför TV:n.

I vanliga fall så behöver du ett väldigt brett kanalutbud på din TV för att kunna se all den sport som du önskar. Detta kommer självklart kosta dig en slant i månaden. En kostnad som du kan minska med hjälp av live streams på nätet.

Genom att använda dig av sidor som erbjuder live streams så kan du först och främst betala mindre pengar för samma sändningar. Dessutom så finns det även de sidor som väljer att erbjuda gratis sport streams for free.

Den största fördelen med att kunna streama istället för att använda dig av en TV är att du alltid kan nå matcherna eller evenemangen som du vill se. Oavsett vilken enhet som du har närmast till hands.

Med hjälp av live streams på nätet så kommer du att kunna få tillgång till den sport du vill se i din dator, mobil eller surfplatta.

Vill du då även känna av känslan att se sport på en skärm som är lika stor som din TV, så kan du använda dig av AirPlay, eller en HDMI-sladd. Då kan du streama sport direkt på din TV.

Det är något som många svenskar använder sig av varje dag för att både få ett stort utbud av live streams, samtidigt som man inte gå miste om samma kvalité eller bildskärm som finns för en TV.

mobil skal fotboll

Mobil & surfplatta

Den stora fördelen med att ha konton som hjälper dig att se sport via live streams är att du alltid kan nå de matcher som du vill se.

Skulle du vara en människa som ofta är på språng så behöver du längre inte missa några matcher eller någon sport pga att du åker tåg, är på semester eller gör något som håller dig borta från hemmet. Med nästan alla streamsidor så kommer du att kunna sända direkt från din mobil eller surfplatta.

Trots att du kan se live streams med en något mindre skärm än vanligt, så kommer du även kunna följa matcherna. Vi tycker att det är helt klart värt att se sport i din mobil istället för att inte kunna se överhuvudtaget. Dessutom brukar de allra flesta mobiler och surfplattor idag ha en såpass stor skärm.

Nu för tiden så har de allra flesta mobiler det som krävs för att kunna se live streams online med hög kvalité, och utan att behöva vänta för att din sport stream ska laddas klart.

streama pirat

Streama olagligt?

Som vi tidigare nämnde så finns det olagliga streams som du kan hitta på internet. Dessa live streams är sändningar som en, eller flera personer har kopierat.

Det är möjligt för dig att använda dessa, men det är inte lagligt.

Enda sedan internet har funnits så har företag slåts mot krafter som försökt att kopiera deras material för att helt gratis kunna sprida ut till användare. Det är inte bara inom sport som vi kan se exempel på detta. Även inom film och musik är det väldigt stort att använda sig av olagliga vägar.

Nackdelar med att streama sport olagligt online är många. Det är för det första inte lagligt, vilket gör att du som använder dig av olagligt material kan få böter eller bli straffad av rättsystemet.

Det är inte speciellt troligt att du kommer få myndigheter efter dig om du nu råkar använda dig av olagliga live streams, men risken finns.

En annan nackdel med att streama via en olaglig sida är att den oftast är fylld med jobbig reklam. Många känner nog igen de annonser som är ivägen för din bildskärm, och verkar vara omöjliga att stänga ner.

Den största anledningen till varför du inte ska streama sport olagligt är att flera sajter kan infektera din dator. Flera av sajterna kan innehålla virus eller malewares som kan gå in i din dator för att kopiera information eller förstöra dens prestanda.

Därför rekommenderar vi dig istället att på lagliga vägar få tillgång till den sport som du vill live streama. Trots att det kan vid vissa tillfällen kosta dig lite pengar.

Då kan du känna dig trygg med att se matcherna du vill se, samtidigt som du inte stödjer en brottslig person eller organisation.

resultattavla 0-1

Livescore

Om du inte har möjlighet att se gratis live streams, eller att den matchen som du vill se inte finns hos någon av våra streamingsidor. Då rekommenderar vi dig istället att följa matchen via livescores.

Med hjälp av livescores så kan du hela tiden vara uppdaterad om vilket resultat som står sig i matchen du följer. Du kan då direkt vara uppdaterad hur det går för ditt lag, eller för det odds som du spelat på.

Det finns massor av sidor som erbjuder dig att följa livescores gratis. Klicka dig gärna vidare till vår sida som tar upp all hjälp du kan tänkas behöva för att se live resultat för matcherna. Du hitta alla våra live score & resultat här.

live stream i mobil

Vanliga frågor

Avslutningsvis så vill vi kunna hjälpa dig med en rad frågor som kan ställas angående sport live streams. Dessa frågor kan hjälpa dig som har funderingar över dina sändningar direkt på nätet.

Vilka sidor har gratis live streaming?

Det är flera sajter som erbjuder dig att se sport helt gratis. Flera av dessa sajter är bettingsidor som erbjuder dig att se sport for free om du är medlem och spelar på odds.

Det är även möjligt att se sport gratis med hjälp av erbjudanden som låter dig testa Cmore eller Viaplay gratis under en period.

SVT är en sida som alltid streamar sin sport gratis. Detta då deras TV-kanal och Play-tjänst är finanserad av staten och skatter som vi i Sverige betalar.

Kan jag ha ett konto för att se all sport?

Tyvärr finns det ingen streamtjänst som erbjuder dig att se all sport från världen. I flera fall så kan du behöva konto inne hos flera sidor för att kunna nå all den sport som du kan tänkas vilja se.

Däremot så kan du säkert hitta en streamsida som erbjuder mycket av den sport som du är intresserad av. Skulle du t.ex. vara speciellt intreserad av svensk sport från Allsvenskan och SHL så rekommenderar vi dig till Cmore.

Hur vet jag att min live stream är laglig?

Det är inte alltid lätt att veta vilka streams du kan använda för att vara på lagens sida. Det är därför alltid bäst att använda sig av välkända aktörer när det kommer till sport streams.

De flesta av de lagliga streams som du vill se kommer att kosta dig pengar. Så vidare du inte streamar med hjälp av SVT eller en bettingsida som bet365 eller LeoVegas.

Det går självklart att använda sig av ett erbjudande för att få tillgång till live streams for free. Detta är självklart inte olaglig att ta del av.

Är det helt gratis att streama hos bettingsajter?

Ja, din live stream inne hos din bettingsida kommer inte att kosta dig något att starta. Den är med andra ord gratis för dig att använda dig av.

Det är däremot bra att känna till deras regler och villkor. I flera fall så krävs det att du som har konto hos dessa streaming & bettingsajter har pengar på ditt konto. Dessa pengar är då tänkta för att du ska använda på odds. Däremot är din live stream gratis att använda dig av.

Kostar det extra att streama sport i mobilen?

Nej, vanligtvis så gäller samma utbud på din mobil eller surfplatta som på din dator. Det finns inte någon aktör just nu som tar ut en extra avgift för dig att kunna streama sport i mobil eller surfplatta.

Finns det några aktuella erbjudanden med free live streams just nu?

För att följa de erbjudanden som finns för att live streama sport gratis så rekommenderar vi dig att läsa våra nyheter. Där kommer med jämna mellanrum upp erbjudanden som låter dig spara pengar på live streams inom sport.

Bland våra nyheter så kan du hitta fler erbjudanden som kan vara användbara. Både när det handlar om bonusar som du kan spela på odds med, eller få billigare pris för dina live streams online.

Våra nyheter håller sig hela tiden uppdaterade med det som kan hjälpa dig att spara pengar på live sändningar, eller ge dig chansen att vinna pengar på betting.

bet365 Bet365 Live Odds
1. Gå till bet365
2. Hitta matchen
3. Satsa live
GÅ TILL BET365