Lille – Lyon: Streama franska Ligue 1 gratis

Franska ligan är alltid rolig att följa. Ännu roligare blir det med hjälp av gratis live streams som finns till. Här tipsar vi dig om streams inför Lille-Lyon, den 18/11.

Ajaccio mot PSG: Fortsätter PSG sitt segertåg?

På lördagskvällen vill Zlatan Ibrahimovic och hans PSG ta ytterligare tre poäng i Ligue 1 och göra sitt avstånd i toppen ännu större. För motståndet står Ajaccio, som slåss i botten för ett förnyat kontrakt.

Zlatan och hans PSG möter Rennes

PSG har denna säsong på nytt visat att de är det bästa laget i Frankrike, och har avgjort Ligue 1 sedan länge. I den 36:e omgången tar man emot Rennes på Parc des Princes.

Ligamästarna PSG tar emot Caen – live stream

På lördagseftermiddagen tar, de redan klara franska ligasegrarna PSG, emot Caen på Parc des Princes, i Ligue 1:s 34:e omgång. PSG hoppas kunna hitta tillbaka till sitt vinnande spel igen, efter tisdagens Champions League-besvikelse.

Guingamp gästas av mästarna PSG live stream

PSG har sedan flera veckor tillbaka säkrat den franska ligatiteln. På lördagen åker man västerut, för mötet mot Guingamp som håller till på en femtondeplats i den franska förstadivisionen.

PSG tar sig an Nice live stream

På lördagseftermiddagen bjuds vi på ett toppmöte från den franska högstadivisionen, när redan klara seriesegraren PSG välkomnar trean Nice till Parc des Princes.

PSG tar emot Montpellier live stream

PSG är ostoppbara i årets ligaspel. Efter 28 spelade omgångar leder man ligan med hela 23 poäng och det har aldrig varit någon tvekan om att huvudstadslaget kommer hålla sig kvar överst på tronen inom den franska fotbollen detta år också.

Seriefinal i Paris live stream

Med åtta matcher kvar att spela har PSG redan avgjort Ligue 1. Det är därför inte historiens hetaste seriefinal vi bjuds på när Monaco på söndagen gästar Parc des Princes.

Botten mot toppen i Ligue 1 live stream

Årets Ligue 1 har inte bjudit på någon som helst dramatik i toppen, och i helgen kan PSG, även på pappret, säkra sin fjärde raka ligatitel, när man möter jumbon Troyes. 

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP restruktioner anpassas - Behöver pengar på kontot - 18+