Mirandés - Real Sociedad live stream
NYHETER

Vi hjälper er att hitta en Mirandés - Real Sociedad stream, så att ni kan se matchen online.

Streama Mirandés – Real Sociedad på nätet

Som vi redan nämnt är vår rekommenderade sajt för att streama Mirandés – Real Sociedad bettingsidan Bet365. De visar matchen direktsänt, och du kan kolla på matchen utan problem. Den sänds med bra bild- och ljudkvalitet, och det är alltså bara att luta dig tillbaka och njuta av sändningen. Du kan se alla matcher från La Liga på Bet365, och även titta på fotboll från andra ligor.

För att låsa upp din Mirandés – Real Sociedad stream behöver du skapa ett konto och göra en insättning på minst 50 kronor, men oroa dig inte över det. Det går nämligen att ta ut dina pengar när som helst, men kom ihåg att du behöver lämna kvar minst 1 krona för att kunna ta del av sajtens livesändningar.

Det går att titta på matchen från vilken enhet som helst. Koppla upp din Mirandés – Real Sociedad live stream via mobil, surfplatta eller dator.

  • 1. Gå in på bet365.com
  • 2. Skapa konto och gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Mirandés - Real Sociedad i Copa del Rey!

Titta på Mirandés – Real Sociedad på TV

Det går inte att se matchen på TV, så det är omöjligt att du hittar en kanal som visar matchen i din kanallista – såvida du har ett svenskt kanalpaket. Mirandés – Real Sociedad kommer inte att sändas på någon svensk kanal.

Vill du ändå se matchen på TV-skärmen kan du dock koppla din Bet365-stream av Mirandés – Real Sociedad till TV:n från datorn med hjälp av HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV: -
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Real Sociedad och Mirandés möts i returmatchen av semifinalen i Copa del Rey. Första matchen, i San Sebastián, slutade 2-1 till Real Sociedad. Inget resultat som baskerna kan vara alltför tillfredsställda med, och enligt statistik är det 50-50 gällande vilket lag som går vidare om hemmalaget i match 1 vunnit med 2-1.

Det finns något av en match i matchen mellan Alexander Isak och Matheus Aias. Isak leder cupens skytteliga med sju mål medan Aias ligger tvåa med sex mål.

Mirandés - Real Sociedad: Frågor och svar

I vilket sammanhang spelar Mirandés – Real Sociedad?

Lagen möts i semifinalreturen i Copa del Rey.

Hur slutade första mötet?

Real Sociedad vann matchen i San Sebastián med 2-1.

Kommer Alexander Isak att spela från start?

Ja, det mesta tyder på att Isak återigen är med i startelvan.

Var kan man live streama Mirandés – Real Sociedad?

Du kan se Mirandés – Real Sociedad direktsänt på Bet365.

Är det gratis att live streama Mirandés – Real Sociedad?

Du måste sätta in minst 50 kr på ditt spelkonto för att se matchen. Du kan ta ut pengarna när du vill.

Visas Mirandés – Real Sociedad på TV?

Nej, tyvärr är det ingen svensk TV-kanal som sänder matchen.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se