el-clasico-real-madrid-fc-barcelona
NYHETER

Alla blickar i Europa är riktade mot FC Barcelona och Real Madrid som tillsammans skapar i världens största fotbollsmatch, El Clasico. Om du vill streama matchen gratis rekommenderar vi att du kikar in på Barcelona Real Madrid Live stream!

Ingen fotbollsälskare vill missa ett möte mellan Real Madrid och FC Barcelona. Därför tipsar vi om El Clasico live stream som både kan ses gratis och i HD.

Att vara närvarande via en Real Madrid & FC Barcelona stream skapar tillsammans världens bästa match enligt många. El Clasico skulle lika gärna kunna vara en final i Champions League. Intresset för El Clasico är enormt, och många letar därför gratis live streams och bra odds inför matchen.

Vi ser därför till att förse våra läsare om tips på El Clasico live streams & speltips inför matchen. Dessa kan du läsa om mer om på vår startsida.

Nedan hittar du tidigare, och kommande matcher mellan FC Barcelona och Real Madrid.

Real Madrid – FC Barcelona, 21 november 2015 (0-4)
FC Barcelona – Real Madrid, 2 april 2016 (1-2)
FC Barcelona – Real Madrid, 3 december 2016 (1-1)
Real Madrid – FC Barcelona, 23 april 2017 (2-3)
FC Barcelona - Real Madrid, 13 augusti 2017 (1-3)
Real Madrid - FC Bacelona, 16 augusti 2017

Nästa match: El Clasico i Supercopa 2017 16/8

Barcelona-Real Madrid

Bäst & gratis El Clasico stream

Om du vill streama fotboll gratis så finns det nu för tiden gratis streams online. Bland dessa så hittar du enkelt El Clasico free stream. Det är perfekt att inte bara kunna titta på fotboll från La Liga, utan att även kunna göra det helt gratis.

Intresset för att hitta live streams på fotboll & matcher som El Clasico är stort. Därför har flera aktörer börjat erbjuda livesändningar av större matcher. Bet365 och Unibet är t.ex. två bettingsajter som fyllt sina medlemmar önskningar av att se El Clasico gratis online.

Följ våra tips för att kunna se FC Barcelona och Real Madrid spela El Clasico gratis via live stream.

Det blir sällan en tråkig match mellan dessa två lag i La Liga. Därför bör du verkligen göra det ynkliga som krävs för att kunna se direksänd fotboll från Europas hetaste matcher.

Det är inte bara El Clasico mellan FC Barcelona - Real Madrid som du kan streama med hjälp av oss. Du kan få tillgång till alla free La Liga stream med vår hjälp. Se bara till att du är redo att skapa ett konto hos bet365, och du kan njuta av massor av fotboll från en av världens bästa ligor.

messi vs ronaldo la liga

Real Madrid vs Barcelona

Med över hela 170 matcher mot varandra, så är det två lag som har god koll på varandra. Det är nästan alltid Real Madrid & FC Barcelona som gör upp om guldet i La Liga.

Kollar vi till statistik för El Clasico genom tiderna så finns det en knapp fördel för Real Madrid. Det råder ingen tvekan om att det är jämt både i dagens läge, och historiskt. Real Madrid har i dagens läge vunnit 71 matcher, och FC Barcelona har vunnit 68 matcher.

Nedan hittar du statistik för de matcher som spelats i El Clasico mellan Real Madrid och FC Barcelona sedan 1929.

Vinst för Real Madrid 73
Oavgjorda 33
Vinst för FC Barcelona 68
Real Madrid (mål) 285
Barcelona (mål) 276
Spelade matcher 174

Därför är det inte speciellt konstigt att El Clasico är så pass hypat som det är. En match mellan dessa två lag innebär inte bara två talangfulla lag, utan även stor fördel för att plocka hem guldet i La Liga står ofta på spel. 

Att sedan båda dessa lag är bästa fotbollslagen i världen i rankning är bara en bonus. Dessa lag är det inte vi som har rankat till världens bästa lag, utan är utsedda av FIFAs-världsranking. Däremot är det inte speciellt många som skulle argumentera emot att dessa fotbollsklubbar är några av de främsta lagen i världen.


history-el-clasico

Hur kan jag se gratis El Clasico live streams?

För att kunna hitta live streams för El Clasico gratis, så behöver först hitta en sajt som erbjuder direktsänd fotboll.

Det finns då god hjälp hos bettingsajten Bet365. Det är nämligen en sajt som erbjuder El Clasico stream online. Skulle du ha ett spelkonto där, så kan du streama gratis fotboll från t.ex. La Liga, Bundesliga, Ligue 1 och Serie A.

Många fotbollsälskare har länge efterfrågat direktsänd sport, och Bet365 är en bettingsajt som lyssnat på sina medlemmar. Därför finns det nu massor av heta matcher som du kan se via live streams på Bet365.

I vanliga fall så kan det vara bra att kolla till om din IP-adress stämmer överrens med de villkor som finns hos bet365. Däremot är detta inget du behöver göra när du ska se El Clasico stream free. Det är nämligen fullt möjligt för dig som sitter i Sverige att streama Barcelona - Real Madrid online. 

El clasico messi vs ronaldo

Något som verkligen gör oss glada är att denna bookmaker har satsat på att erbjuda sport från La Liga. Många i Sverige gillar att följa spansk fotboll.

Ett spelkonto hos Bet365 innebär nämligen inte bara att du kan se El Clasico live streams. De erbjuder dig att streama fotboll från många stora matcher som spelas i Europa. I Tyskland, Frankrike och Italien så finns det gott om heta möten under en säsong.

Matcher som du kan streama gratis med hjälp av ett spelkonot inne hos Bet365.

Även Unibet är en bettingsajt som erbjuder live streams till sina spelare. Utbudet av sport brukar vara mycket bra, men ändå inte riktigt i klass med Bet365. Det är ännu oklart om Unibet kommer att erbjuda dig att se El Clasico live med hjälp av en stream.

Många i Sverige gillar utvecklingen i den spanska ligan. Hit lockas nu ett flertal av världens bästa fotbollsspelare. Kanske är det inte speciellt konstigt. Både Real Madrid och FC Barcelona är klubbar som räknas till att ha världens rikaste ägare & är fotbollslag med mest pengar

Betting på El Clasico samtidigt!

Som medlem inne hos Bet365 eller Unibet, så kan du göra mer än att bara streama fotboll gratis. Du kan naturligtvis även spela på odds samtidigt.

Att betta på El Clasico är mycket populärt. Många bookmakers känner av den våg av spelare som satsar på matchen mellan FC Barcelona och Real Madrid.

el clasico spanien la liga

Det är inte alls ovanligt att bettingsidor som Bet365 erbjuder dig bonusar, eller kampanjer inför matcher som El Clasico. Det är därför bra att vara uppmärksam så du inte missar några erbjudanden i samband med stora Europeiska matcher.

Att spela på odds i en match som du kan följa gratis via live stream online är perfekt. Spänningen ökar drastiskt och du kan med hjälp av dina egna analyser spela på liveodds samtidigt som du följer matchen i realtid.

Det är inte alltid det enklaste att tippa matchen mellan dessa två spanska lag. De är nämligen väldigt jämna. För att kunna läsa om hur vi tippar matchen 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss. | Villkor gäller

bet365 Bet365 Live Odds
1. Gå till bet365
2. Hitta matchen
3. Satsa live
GÅ TILL BET365