el clasico live streaming online
NYHETER

Kan det bli bättre än en match mellan Real Madrid - FC Barcelona? Nja, knappast. Vi hjälper dig att streama El Clasico!

Varje år så kommer du att ha chansen att streama El Clasico mellan Barcelona - Real Madrid live. Det händer nämligen det bjuds på flera matcher mellan lagen per år. Då i La Liga, Copa del Rey, träningsmatcher, eller Champions League. 

Här hittar du resultat & datum kring spelade, och kommande El Clasico matcher mellan Real Madrid & FC Barcelona. 

Real Madrid – FC Barcelona, 21 november 2015 (0-4)
FC Barcelona – Real Madrid, 2 april 2016 (1-2)
FC Barcelona – Real Madrid, 3 december 2016 (1-1)
Real Madrid – FC Barcelona, 23 april 2017 (2-3)
FC Barcelona - Real Madrid, 13 augusti 2017 (1-3)
Real Madrid - FC Bacelona, 16 augusti 2017 (2-0)

Nästa match: Real Madrid - FC Barcelona, den 23/12 i La Liga

El Clasico live streaming

Här kommer vi att redogöra om det är möjligt att kunna streama El Clasico gratis eller inte. Vi känner till att flera kombinerade betting- och streamsidor har tidigare valt att streama Real Madrid - FC Barcelona gratis för sina aktiva medlemmar. Här kommer vi att tipsa dig kring vilka sidor på nätet som sänder La Liga online. 

En sajt som erbjuder dig att kunna se El Clasico via live streaming är bet365. Det är däremot inte 100 % gratis att se matcherna i La Liga som sänds hos bet365. För att låsa upp alla hundratusentals live streams som bet365 erbjuder per år så behöver göra en insättning. Ser du till att endast ha 50 kronor på ditt konto, eller spelar på odds under de 24 senaste timmarna. Ja, då har du gjort det som krävs för att kunna se El Clascio stream online. 

Att kolla på fotboll inne hos bet365 är fullt möjligt att göra oavsett om du vill se El Clasico på mobil, surfplatta eller dator.

En del påstår att det är gratis att se fotboll hos bet365. Det är det tekniskt sett inte då det krävs en insättning eller spel på odds. Däremot så kommer inte dina pengar att försvinna när du börjar streama El Clasico mellan Real Madrid - Barcelona i La Liga. Istället är dina pengar till för att du ska använda på betting. Vilket är anledningen till varför en del menar på att El Clasico live streaming är gratis. 

Det finns flera sajter än bet365 som kommer att hjälpa dig med Real Madrid - Barcelona live streaming på nätet. Andra sajter som kommer att erbjuda sina medlemmar att se en av världens bästa matcher online är följande även Unibet, LeoVegas och Betfair. 

Vi rekommenderar dig helt klart för att kunna se El Clasico online. För att förtydliga hur du ska gå tillväga så har vi här en liten guide som kan hjälpa dig. 

  • Gå vidare till bet365 eller Unibet
  • Registrera dig eller logga in
  • Ha 50 kr på ditt konto eller spela på odds
  • Gå till live streaming
  • Börja streama El Clasico mellan Barcelona - Real Madrid

Barcelona-Real Madrid

Vilken TV-kanal sänder Real Madrid - FC Barcelona?

Självklart så är det även många i Sverige som vill kunna se El Clasico på TV. Då gäller det att veta vilken kanal som sänder Real Madrid - FC Barcelona i La Liga. 

Det kan variera mellan vilka kanaler som har rättigheter att sända La Liga och matcher som spelas varje år. Vi kan däremot hjälpa dig med vilka kanler som visar matcherna under 2017 & 2018. 

De kanaler som väljer att sända La Liga på TV är Viasat. Det innebär att alla som har köpt ett extra kanalpaket hos Viasat kommer att kunna se El Clasico på TV. 

En fördel med att se El Clasico på TV och Viasat är att du får sällskap av svenska kommentatorer. Detta är något som du oftast inte får inne hos de sajter som erbjuder El Clasico live stream.

Det är fullt möjligt att kontakta Viasat för att köpa till detta kanalpaket där matchen kommer att visas.

En annan lösning på problemet är att du använder din dator eller mobil för att se El Clasico live streaming. Sedan så kopplar du din enhet till din TV via en HDMI-sladd eller via casting. Då kan du se Real Madrid - FC Barcelona via stream, men ändå på din TV. 

Real Madrid vs Barcelona genom tiderna

Med över hela 260 matcher mot varandra, så är det två lag som har god koll på varandra. Som du kanske redan vet så är det alltid Real Madrid eller FC Barcelona man tippar för att vinna La Liga. 

Alla dessa matcher skapar en intressant statistik om hur lagen spelat mot varandra genom tiderna. 

Nedan hittar du statistik för alla de matcher som spelats i El Clasico mellan Real Madrid och FC Barcelona sedan klubbarna skapades. 

Vinst för Real Madrid 99
Oavgjorda 59
Vinst för FC Barcelona 111
Real Madrid (mål) 443
Barcelona (mål) 467
Spelade matcher 269

Därför är det inte speciellt konstigt att El Clasico är så pass hypat som det är. En match mellan dessa två lag innebär inte bara två talangfulla lag, utan även stor fördel för att plocka hem guldet i La Liga står ofta på spel. 

Att sedan båda dessa lag är bästa fotbollslagen i världen i rankning är bara en bonus. Dessa lag är det inte vi som har rankat till världens bästa lag, utan är utsedda av FIFAs-världsranking. Däremot är det inte speciellt många som skulle argumentera emot att dessa fotbollsklubbar är några av de främsta lagen i världen.


history-el-clasico

Biljetter & resor

Det allra bästa viset att kunna sé El Clasico är ju självklart live på arenan där Real Madrid och FC Barcelona spelar. Det finns flera fotbollsturister från Sverige som åker ner till Spanien för att njuta av fotboll från Europas mest klassiska möte. 

Vi känner till att det kan vara svårt att få tillgång att köpa biljetter till El Clasico. Oftast så handlar det om att du behöver vara ute i mycket god tid. Biljetterna till matcherna mellan FC Barcelona - Real Madrid brukar sälja som smör. Vilket inte är något överraskning. 

Det vi rekommenderar för dig när det kommer till biljetter inför matcherna mellan Real Madrid - Barcelona är att kolla in Viagogo.

Där har man försäljning av biljetter till flera stora matcher inom fotboll i Europa. 

Att resa till Spanien för att se La Ligas bästa matcher är vanligt. Det är ett av de resmål som vi håller i vår topplista med bästa fotbollsresor i världen

 

el clasico spanien la liga

Odds & betting

När det börjar dra ihop sig till El Clasico i La Liga så ser vi att många i Sverige väljer att betta. Det är ganska naturligt att ju större matcher som finns, desto fler använder sig av odds på nätet. 

Vi rekommenderar dig helt klart att spela på odds inför El Clasico på samma sajt som du kan streama Real Madrid - Barcelona online. Det låter dig kunna vinna pengar samtidigt som du får tillgång till live streaming i La Liga. 

Rent historiskt sett så har oddsen varit väldigt jämna mellan Real Madrid och Barcelona när de ska spela fotboll mot varandra. Oftast så är det det lag som har hemmaplan som har de lägsta oddsen på sig att vinna.

Alla bettingsidor på nätet erbjuder dig att spela på beting under El Clasico. Det är däremot bra om du jämför odds så att du spelar med de bästa möjliga oddsen inför stormatcher som El Clasico. Det kan leda till att du får motta en större vinst med samma insats. 

Vi rekommenderar alltid våra läsare att spela på odds inne hos bet365. Där håller de alltid en hög nivå på deras alternativ på betting.

Det är även en god idé att kolla runt efter erbjudanden. Det finns många sidor på nätet som erbjuder dig att spela med odds bonusar i samband med stora matcher i Europa. 

En bonus kan t.ex. låta dig spela gratis på odds inför El Clasico. Vi på Sportal kommer självklart att uppdatera dig med kampanjer och erbjudanden som du kan använda dig av. Självklart kommer vi bara uppdatera med bonusar som vi tycker är värda att använda. 

 

 

 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss. | Villkor gäller

bet365 Bet365 Live Odds
1. Gå till bet365
2. Hitta matchen
3. Satsa live
GÅ TILL BET365
bild 1 bild 2