Eibar - Real Sociedad stream
NYHETER

Hitta live stream till Eibar - Real Sociedad, klockan 16:00 söndag 16 februari.

Streama Eibar - Real Sociedad

Vill du titta på matchen direkt på nätet? För att få tillgång till en Eibar - Real Sociedad stream behöver du bara skapa ett konto på Bet365, göra en insättning på minst 50 kronor och sedan sätta igång din sändning av matchen.

Matchen visas med bra bildkvalitet och ljudet går heller inte att klaga på. Däremot saknas där kommentatorer, vilket kan komma som en besvikelse för många. Men man kan inte få allt. Du kan dock streama alla matcher från La Liga på Bet365.

Det är möjligt att streama matchen från vilken plattform du vill. Koppla upp din fotboll stream från mobil, surfplatta eller dator.

  • 1. Gå till bet365

  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor

  • 3. Titta på Eibar - Real Sociedad via live stream

Titta på Eibar - Real Sociedad på TV

C More Live kommer att TV-sända Eibar - Real Sociedad, så har du den kanalen i ditt utbud kan du enkelt se matchen på TV.

Saknar du däremot kanalen som visar matchen misstänker vi att du vill hitta en annan lösning för att ändå se matchen, helst givetvis på TV-skärmen. Du kan faktiskt koppla din live stream från Bet365 på datorn till din TV, om du bara har en HDMI-kabel tillgänglig. Den för nämligen över sändningen från datorskärmen till TV-skärmen.

  • Kanal: C More Live

  • Avspark: 16:00 söndag 16 februari

Inför matchen

Real Sociedad inledde säsongen oerhört starkt, hade en något svagare period men har nu börjat gå riktigt bra igen. En stor anledning till lagets fina resultatkurva stavas Alexander Isak. Svensken öser in mål för "La Real", och har hängt 12 kassar under sina 13 senaste matcher. Hans norske vän Martin Ödegaard ska också uppmärksammas, och vi ska inte bli förvånade om vi ser honom i Real Madrids trupp nästa säsong.

Eibar ligger på 16:e plats i La Liga, med 6 poängs marginal ned till nedflyttningsplatsen. De har inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher, och kan få det tufft här.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se