Barcelona - Atlético live stream
NYHETER

Läs om live stream och TV-sändning till semifinalen av Spanska Supercupen mellan Barcelona och Atlético de Madrid.

Streama Barcelona – Atletico Madrid

För att streama Barcelona – Atletico Madrid på bästa, enklaste sätt är vår rekommendation att du skapar ett konto på Bet365. Där kan du sätta in 50 kronor och då få tillgång till live streams från spansk fotboll, däribland Spanska Supercupen.

Det går att se matchen från valfri plattform. Skapa ditt konto, sätt in pengar och se mötet från mobil, dator eller surfplatta.

Sändningen av matchen sker utan kommentatorer, så vi får hoppas att de saudiska Barcelonasupportrarna kan skapa lite stämning. För det lär inte vara många spanjorer, eller katalaner, på plats.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Barcelona - Atlético de Madrid!

Titta på Barcelona – Atletico Madrid på TV

Naturligtvis visas matchen även på TV. Det är Discovery som äger rättigheterna att visa Spanska Supercupen, och de har beslutat att sända Barcelona – Atletico Madrid på Kanal 9. Där kan du se matchen direktsänt.

Sändningen drar igång 19:50, och avspark är satt till 20:00. Vilka som kommer att kommentera matchen har ännu inte offentliggjorts.

Saknar du Kanal 9 men ändå vill se matchen på TV kan du koppla din Barca – Atletico live stream från Bet365 på datorn till TV med en HDMI-kabel.

  • TV: Kanal 9
  • Sändningsstart: 19:50
  • Avspark: 20:00 (torsdag 9 januari)

Inför matchen

Igår vann Real Madrid mot Valencia, och ”Los Blancos” är klara för söndagens final i Spanska Supercupen. Nu återstår det att se om de väl där får möta Barcelona eller Atlético de Madrid. Får vi kanske se El Clásico live i finalen?

Barcelona ligger först i La Liga, men har av sina fyra senaste matcher bara vunnit en. Atlético ligger trea, men har en stigande formkurva och har äntligen lyckats sluta att kryssa hela tiden. Man har nu fyra raka segrar.

Lagen möttes i La Liga i början av december, på Atléticos hemmaplan. Då vann Barcelona med 1-0, sedan Lionel Messi satt matchens enda mål med fem minuter kvar att spela.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se